Newsroom

Newsroom

Η Λάρισα θέλει να διώξει τερματοφύλακα που έχασε το σπίτι του από τις πλημμύρες – Τον αθλητή στηρίζει ο ΠΣΑΠΠ

Ενώ ταυτόχρονα αναρρώνει από ρήξη χιαστού

2754150

Απαράδεκτα όσα συμβαίνουν ξανά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς ακόμα μια ομάδα συμπεριφέρεται άθλια σε κάποιον αθλητή.

Αυτή τη φορά ήταν ο σειρά της διοίκησης της Λάρισας να «βρομίσει» με τις πράξεις της το ιστορικό όνομα του συλλόγου, καθώς σύμφωνα με το gazzetta.gr η ομάδα ενημέρωσε τον τερματοφύλακα Κώστα Θεοδωρόπουλο ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα της ομάδας και του ζήτησε να λύσει το συμβόλαιο του.

Το ζήτημα όμως είναι ότι ο ίδιος ο αθλητής την προηγούμενη εβδομάδα έχασε το σπίτι του από τις πλημμύρες της περιοχής (όπως και η αδερφή του ο ίδιο), ενώ παράλληλα αναρρώνει από τραυματισμό καθώς είχε υποστεί ρήξη χιαστού τον Φλεβάρη.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι πρόεδρος της ΑΕΛ, τον τελευταίο ένα χρόνο, είναι ο Αχιλλέας Νταβέλης, γνωστός για τις στενές του σχέσεις με τους κύκλους της Νέας Δημοκρατίας και τα στελέχη της.

Όπως είναι λογικό, θέση για τα παραπάνω πήρε ο ΠΣΑΠΠ, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση δηλώνοντας ότι στέκεται στο πλευρό του 33χρονου αθλητή ύστερα απ’ την καταστροφή που υπέστη η περιουσία του.

Αυτή ανέφερε: « Η Θεσσαλία βίωσε τον όλεθρο, την καταστροφή και δυστυχώς τον θάνατο, αφού η κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή άφησε πίσω της νεκρούς και διαλυμένες περιουσίες που αντιστοιχούσαν στους κόπους μιας ζωής.

Ο ΠΣΑΠΠ συμπαραστέκεται στον Κώστα Θεοδωρόπουλο, τον συνάδελφό μας της ΠΑΕ ΑΕΛ που συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των πληγέντων, καθώς αντίκρισε κατεστραμμένο το πατρικό του σπίτι αλλά εκείνο της αδερφής του που βρίσκονταν στις Εργατικές Κατοικίες της Γιάννουλης.»

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…