Η κυβέρνηση πετάει στον δρόμο Ολυμπιονίκες και πρωταθλητές από τις εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά

Μια πρωτοφανή κατάσταση βιώνουν, εν μέσω αγωνιστικής περιόδου, οι αθλητές που διαμένουν στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, καθώς καλούνται να εκκενώσουν τους ξενώνες εντός μιας εβδομάδας.

4194052

Οι εξελίξεις στο έργο του Ελληνικού προκαλούν σοβαρό πρόβλημα στην προετοιμασία 94 αθλητών και αθλητριών, που διαμένουν στους ξενώνες του αθλητικού κέντρου στο Άγιο Κοσμά. Μάλιστα, Ολυμπιονίκες και πρωταθλητές έχουν λάβει τελεσίγραφο από την Πολιτεία, να εγκαταλείψουν τους ξενώνες μέσα στις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, που έχει ανακοινώσει ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, αθλητές και αθλήτριες πρόκειται να μεταφερθούν σε ακίνητα που έχει μισθώσει η Lamda Developement , η οποία σημειωτεον δεν έχει οριστικοποιηθεί.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη έχει προκαλέσει την έντονη διαμαρτυρία των μελών των εθνικών ομάδων στίβου. Ο εκπρόσωπός τους, σπρίντερ Γιάννης Νυφαντόπουλος, μίλησε στο ΟΡΕΝ και αποκάλυψε ότι αθλητές και αθλήτριες καλούνται να διαμένουν ανά 4-5 άτομα σε διαμερίσματα. Οι αθλητές απαιτούν να δοθεί παράταση στη διαμονή τους στον Άγιο Κοσμά τουλάχιστον μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, καθώς και να αναλάβει κάποιος ευθύνη για το χάος με το οποίο έχουν έρθει αντιμέτωποι.

«Στον Άγιο Κοσμά μένουν Ολυμπιονίκες, παγκόσμιοι πρωταθλητές, πρωταθλητές Ευρώπης, Μεσογειονίκες να βγει κάποιος υπεύθυνος να μας πει ότι αναλαμβάνει την ευθύνη. Γιατί δεν ξέρουμε σε ποιον να επιρρίψουμε ευθύνες. Καλούμαστε εν μέσω της αγωνιστικής περιόδου να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία και να αποπροσανατολιστούμε τελείως από τον στόχο μας, γιατί ξαφνικά βρισκόμαστε χωρίς σπίτια. Μας έχουν ενημερώσει ότι θα πάμε σε σπίτια, τα οποία έχουν νοικιάσει και μας λένε ότι είναι επιπλωμένα. Οι συνθήκες είναι το λιγότερο γελοίες, γιατί καλούμαστε να ζούμε μαζί 4-5 άτομα στο ίδιο σπίτι», είπε ο Γιάννης Νυφαντόπουλος

«Δεν γίνεται να θυμόμαστε τους αθλητές μόνο όταν έχουν επιτυχίες ή κάνουν κάτι για τη χώρα. Οι αθλητές αγωνίζονται και εργάζονται καθημερινά. Όπως ο κόσμος πάει στη δουλειά του, εμείς πάμε στο γήπεδο», ανέφερε η επικοντίστρια Ελένη Πόλακ.

 

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ