Η κυβέρνηση των χαρταετών

Φοβόμασταν στη αρχή ότι οι νέοι κυβερνώντες θα αδειάσουν ό,τι βρούνε στα ταμεία. Αυτοί όχι μόνο θα τα αδειάσουν, θα φάνε και τα συρτάρια μαζί.

5206253

Καταστολή – τσεκ. Δημόσια Υγεία και Παιδεία στη μοίρα τους – τσεκ. Λεφτά στα ΜΜΕ για να μην ασχολούνται με τους 100 νεκρούς την ημέρα – τσεκ. Λογοκρισία; Αυτό κι αν είναι. Δεν έχουμε κυβέρνηση εμείς. Καθαρή Δευτέρα διάρκειας έχουμε. Πετάμε χαρταετό.

Φοβόμασταν στη αρχή ότι οι νέοι κυβερνώντες θα αδειάσουν ό,τι βρούνε στα ταμεία. Αυτοί όχι μόνο θα τα αδειάσουν, θα φάνε και τα συρτάρια μαζί. Ο ανιψιός του πρωθυπουργού εν μέσω πανδημίας αποφάσισε να κάνει Μεγάλο Περίπατο στην Αθήνα, να αγοράσει φοίνικες και ψευδοπιπεριές από το Περού, να ξοδέψει ένα σκασμό λεφτά και στο τέλος να πει “σόρυ, παιδιά, μια κάμπια μου κατούρησε το γκαζόν και πάει το πείραμα”.

Ο δε αντιδήμαρχος επιχειρηματικότητας έχει βάλει στο κεφάλι του κακό μπελά που δεν μπορεί να πάει στο Μπάντεν Μπάντεν, την ίδια στιγμή που ο υπουργός ΠΡΟΠΟ μας έχει ταράξει σε κλήσεις και πρόστιμα, να καλύψει τα σπασμένα του δημάρχου, μας έχει ταράξει και στο ξύλο, να ξεχνάμε ότι έχουμε νεκρούς.

Παράλληλα, ο υπουργός Υγείας μιλάει με γρίφους του τύπου “μπορεί να πεθάνετε, μπορεί και να μήν πεθάνετε”. Μπορεί να βρέξει, μπορεί και όχι. Μπορεί να το έχουν όλα έχει ακρογιαλιές, δειλινά. Ποτέ δεν ξέρεις. Για το διά ταύτα, ότι αντί για ΜΕΘ αυξάνονται τα ΜΑΤ, απάντηση δεν υπάρχει.

ΤΑ ΜΜΕ του Πέτσα επί μία βδομάδα ασχολούνται με το αν ο αρχηγός της αντιπολίτευσης νοικιάζει σπίτι στο Σούνιο. Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης δημοσιεύει το μισθωτήριο, γιατί κάπου έχει χαθεί πια η μπάλα. Εδώ ο κόσμος χάνεται (κυριολεκτικά), βαρκούλες αρμενιζουν (στο Σούνιο. Κυριολεκτικά κι αυτές).

Λογοκρίνεται μια από τις παλιότερες Ελληνίδες αρθρογράφους και παραιτείται, επειδή κάνει το… λάθος να τονίσει την γελοιότητα της λασπολογίας εις βάρος του Αλέξη Τσίπρα, ειδικά όταν η σύζυγος του πρωθυπουργού έχει αγοράσει το σπίτι του Βολταίρου στο Παρίσι.

Ο δε πρωθυπουργού, πηγαίνει για μοτοκρός στην Πάρνηθα. Και φυσικά υπάρχει κι ο Άδωνης Γεωργιάδης, που θα μπορούσε να είναι χαρακτήρας σε “επιθεώρηση” του Σεφερλή.

Α, βεβαίως, ξεχνάμε ότι ο τέως υπουργός Υγείας, γνωστός για τη διαπόμπευση των γυναικών ως οροθετικών, έβγαλε βιβλίο. Ναι, βέβαια. Γιατί όλα μας έλειπαν, πλάκωσαν και οι αγριότητες τώρα.

Αν σας ρωτήσουν από τα ξένα πώς περνάτε στην καραντίνα, λοιπόν, αυτά είναι τα νέα. Πεθαίνουμε, τρώμε ξύλο, πληρώνουμε τα σπασμένα του Μπακογιάννη, έχουμε διεφθαρμένα ΜΜΕ, αλλά ευτυχώς ο πρωθυπουργός μας, ζωή να’χει, περνάει καταπληκτικά στο σύμπαν του σούπερ Γκούφυ. Έχει και καθαρό αέρα.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

437100549 348981421492025 1935200647555485649 n

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

«Σε σημεία που χιλιάδες άνθρωποι έμπαιναν καθημερινά!» - Την αποκάλυψη για τις εκατοντάδες βόμβες έκανε…

Απάντηση Άδωνι σε καταγγελίες Καλλιάνου: «Στην περίπτωση του πατέρα του τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα» (Video)

InCollage 20240424 163106834

Απάντηση Άδωνι σε καταγγελίες Καλλιάνου: «Στην περίπτωση του πατέρα του τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα» (Video)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλάει για τις συνθήκες νοσηλείες του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου αλλά και…