Η κυβέρνηση βρήκε την λύση για ενδεχόμενο εγκλωβισμό στην Αττική οδό- Οι οδηγοί θα εξετάζονται πλέον και στις αλυσίδες!

Έρχονται αλλαγές στον οδικό κώδικα, μετά το φιάσκο της Αττικής οδού

4670510

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, μετά το φιάσκο με το έμφραγμα στην Αττική οδό, όπου εμμέσως πλην σαφώς επέρριψε τις ευθύνες στους οδηγούς (σ.σ βουλευτές της ΝΔ ήθελα να επιβληθεί  και πρόστιμο σε όσους εγκλωβισμένους οδηγούς δεν είχαν αλυσίδες), υιοθετώντας την άποψη της εταιρίας, βρήκε νέο τρόπο για να αποποιηθεί μελλοντικά τις ευθύνες της.   Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Star, προκειμένου να περνάνε τις εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης, οι οδηγοί θα πρέπει πλέον να ξέρουν να βάζουν αλυσίδες στο αυτοκίνητό τους. 

Συγκεκριμένα, ο νέος Υφυπουργός Μεταφορών, Μιχάλης Παπαδόπουλος, ετοιμάζει απόφαση σύμφωνα με την οποία θα πρέπει όλοι οι οδηγοί να έχουν στο πορτμπαγκαζ των αυτοκινήτων  αντιολισθητικές αλυσίδες από τον Οκτώβριο μέχρι τον Απρίλιο. 

Επίσης, η απόφαση θα περιλαμβάνει, σύμφωνα με τις πληροφορίες, και τους υποψήφιους  οδηγούς, που  θα μαθαίνουν, πώς να τοποθετούν αλυσίδες στα οχήματα και θα εξετάζονται πάνω σε αυτό. 

Πλέον το μόνο που μένει σε ενδεχόμενο  μποτιλιάρισμα από την κακοκαιρία, οι εξεταζόμενοι  θα περνάνε εξετάσεις και για τροχονόμοι; 

 

 

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων