«Η Κρήτη θα πρωτοστατήσει στον αγώνα απέναντι στην μητσοτακεικη δεξιά»

«Η Κρήτη και οι Κρητικοί θα πρωτοστατήσουν στην προσπάθεια μας γιατί πάντα ήταν απέναντι από τη δεξιά και ειδικά την μητσοτακεικη δεξιά» είπε στην έναρξη της ομιλίας του ο πρώην υπουργός και νυν τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης στην εκδήλωση της ΟΜ Μαλεβιζίου του ΣΥΡΙΖΑ στο Γάζι..

71496217 10157931209490616 7623435197983227904 o 1024x498 1

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, με κεντρικούς ομιλητές τους πρώην υπουργούς και σημερινούς τομεάρχες εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης και Χρήστος Σπίρτζης. Παρόν και ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Έρευνας και Καινοτομίας, Κώστας Φωτάκης.

«Η Κρήτη και οι Κρητικοί θα πρωτοστατήσουν στην προσπάθεια μας γιατί πάντα ήταν απέναντι από τη δεξιά και ειδικά την μητσοτακεικη δεξιά» είπε στην έναρξη της ομιλίας του ο πρώην υπουργός και νυν τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης.

«Πλέον ξέρουμε τα λάθη μας. Πρέπει να συμμαχήσουμε με κάθε ανήσυχο άνθρωπο που θέλει να ζήσει σε μια καλύτερη χώρα. Κάναμε ένα βαρύ συμβιβασμό για να βγάλουμε τη χώρα από το πηγάδι. Μας κόστισε πολύ, ειδικά σε εμένα. Αλλά κρατήσαμε την κοινωνία όρθια και βγάλαμε τη χώρα από τα μνημόνια. Ο πόλος της δημοκρατικής παράταξης, της αντίστασης και της Αριστεράς είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Για αυτό όλο και πιο πολύ κόσμος θέλει να έρθει σε εμάς, για να αντιταχθεί σε μια αισχρά νεοφιλελεύθερη και ακροδεξιά κυβέρνηση» ανέφερε ο ίδιος.

Παράλληλα τόνισε πως «Η ΝΔ ξεφτίλιστηκε σε πολλά προεκλογικά της επικοινωνιακά υπερόπλα, όπως το Μακεδονικό. Και τώρα βλέπουμε ότι τα δικά μας F16 φυλάνε τον εναέριο χώρο της Βόρειας Μακεδονίας και όχι τα τουρκικά αεροσκάφη. Κάναμε πολιτική με τους νεκρούς στο Μάτι. Έκαναν τυμβωρυχια με τους νεκρούς! Και ο τρίτος τομέας που ξεφτιλίστηκαν στο προσφυγικό. Λέγανε ότι ο Αλέξης, η Τασία και ο κακός ΣΥΡΙΖΑ έφερε τους Πρόσφυγες και είδαμε τι έγινε στη Μόρια«. Είπε επίσης ότι η ΝΔ θα προωθήσει σε ένα χρόνο την ιδιωτική ασφάλιση.

«Η δεύτερη δουλειά που θέλει να κάνει η ΝΔ είναι τα 37 δις που μαζέψαμε με τους κόπους του ελληνικού λαού, θέλουν να τα ξανά πάνε στις τράπεζες να τσ κάνουν δανεικά και αγύριστα σε φίλους τους επιχειρηματίες» συνέχισε και επισήμανε «το τρίτο που θέλουν να κάνουν είναι να κουκουλώσουν όσα τους βγάλαμε. Τίποτα δεν θα μείνει κρυφό! Η διακυβέρνηση μας ήταν ένα μεγάλο δίδαγμα για το πώς θα λειτουργήσουμε την άλλη φορά» σημείωσε ο κ. Πολάκης.

«Η ακροδεξιά είναι η πολιτική τους ρίζα»

Παρά το άψογο επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ, όλα αυτά που λέει η κυβέρνηση έχουν καταρρεύσει στην πράξη. Έχει φανερωθεί το πραγματικό σκληρό νεοφιλελεύθερο ακροδεξιό της προσωπείο. Έχει υποβαθμιστεί το υπουργικό συμβούλιο» τόνισε κατά την ομιλία του ο τομεάρχης εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης και συνέχισε » Ζητάμε την προσβολή της ψήφου του λαού στους Δήμους στο όνομα μιας δήθεν κυβερνησιμότητας. Ακυρώνεται η μεγάλη θεσμική τομή των δημοτικών συμβουλίων. Όταν ο νομός δεν συμφωνεί με αυτό που θέλει ο Μητσοτάκης, αλλάζει ο νόμος. Η ΝΔ κάνει την ΕΥΠ… ΚΥΠ. Βάζει έναν ΚΥΠατζη σε κάθε Υπηρεσία. Η ΝΔ ξεπουλά μια σειρά δημοσίων φιλέτων. Για παράδειγμα ο ΕΛΠΕ. Επανέφεραν το παλιό σύστημα στις εξετάσεις οδήγησης. Και μετά τα παιδιά μας γίνονται νούμερα καταγραφής στα τροχαία δυστυχήματα. Επαναφέρουν τον παλαιοκομματισμό».

Την ίδια ώρα ο κ. Σπίρτζης κατηγόρησε την κυβέρνηση για ακροδεξιές πρακτικές ειδικά στο μεταναστευτικό – προσφυγικό «Η ακροδεξιά είναι η πολιτική τους ρίζα«.

πηγή inotos.gr

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

AP23310835745895

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

Ο Αργεντίνος πρόεδρος χαρακτήρισε σε συνέντευξή του τον κολομβιανό ομόλογό του Γουστάβο Πέτρο «δολοφόνο» και…

Οι ΗΠΑ παίρνουν αποστάσεις από το Ισραήλ, αλλά ο Νετανιάχου δε… χαμπαριάζει

μπενιαμίν νετανιάχου

Οι ΗΠΑ παίρνουν αποστάσεις από το Ισραήλ, αλλά ο Νετανιάχου δε… χαμπαριάζει

Έξαλλος ο Ισραηλινός πρωθυπουργός με την αλλαγή στάσης της Ουάσινγκτον - Ακύρωσε επίσκεψη ισραηλινής αντιπροσωπείας…