Newsroom

Newsroom

Η κόρη του Αχιλλέα Μπέου ξεσπά κατά… της αδελφής της: «Κόπηκαν τα λεφτά γι αυτό τα είπε αυτά»

Οι κόρες Μπέου τσακώνονται για το αν ο πατέρας τους είναι ή δεν είναι ομοφοβικός, αλλά όλοι ξέρουν τι ισχύει

5373745 2

Να τα βάλουμε σε μια σειρά τα πράγματα, γιατί κάπου χάθηκε η μπάλα και δύσκολα μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει το σίριαλ «Οικογένεια Μπέου».

Πρώτα βγήκε η Αργυρώ Μπέου η οποία δήλωσε πως ο Αχιλλέας Μπέος είναι ψυχούλα και σε καμία περίπτωση ομοφοβικός.

Στη συνέχεια η Eve Beos, η δεύτερη κόρη του δήμαρχου Βόλου, μίλησε και είπε το ακριβώς αντίθετο. «Ο πατέρας μου είναι ομοφοβικός, με τρομάζει και δεν μπορώ να ζήσω κοντά του», δήλωσε χαρακτηριστικά η Eve.

Και τώρα μια άλλη Μπέου… η Χριστίνα Μπέου, κατηγορεί την Eve Beos, πως συκοφάντησε τον πατέρα τους επειδή δεν της προσφέρει πλέον οικονομική βοήθεια.

Και τώρα που καταλάβαμε τι έχει γίνει, ας δούμε τι έγραψε στην ανάρτηση της η  Χριστίνα Μπέου, χωρίς να έχουμε αυταπάτες ή καποια απορία για το αν ο Μπέος είναι ομοφοβικός.

Αναλυτικά, η Χριστίνα Μπέου έγραψε:

«Επειδή δεν είμαστε το πολυαγαπημένο ριάλιτι σόου της Eve “ keeping up with the Kardashians” κ έχει κουράσει όλο αυτό, θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα.

Ουδέποτε αναζήτησα κάποιον δημοσιογράφο για να δώσω συνέντευξη κ ουδέποτε μου ζήτησε ο πατέρας μου να δώσω συνέντευξη για να τον υπερασπιστώ.

Ό,τι είπα το είπα γιατί αυτό αισθάνθηκα κ όχι επειδή έχω κάποιο συμφέρον από τον πατέρα μου, ήρθα στην Ελλάδα με τον σύζυγο μου κ δεν είμαι βάρος στον πατέρα μου. Συμφέροντα είχε κ έχει η Eve που όταν κόπηκε η οικονομική βοήθεια, για λόγους που αφορά μόνο την οικογένεια, βγήκε κ είπε όλα αυτά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η «μάνα» μας μάς παράτησε κ μας μεγάλωσε ο πατέρας μου κ σίγουρα υπάρχουν πολλοί μάρτυρες όπως οι άνθρωποι που τον βοήθησαν να μας μεγαλώσει κ έζησαν αυτές τις καταστάσεις μαζί μας.

Θα μπορούσα να μιλήσω σε έναν από τους δημοσιογράφους που με κατακλύζουν στα τηλέφωνα αλλά δεν ψάχνω κ δεν έχω ανάγκη για 5 λεπτά δημοσιότητας.

Έτσι λοιπόν επιλέγω μέσω του προσωπικού μου λογαριασμού να αποκαταστήσω την αλήθεια κ μια μεγάλη αδικία στο πρόσωπο του πατέρα μου και κατ’ επέκταση στην πραγματική μας οικογένεια.

Ο πατέρας μας δεν είναι ομοφοβικός σε αντίθεση με την Eve που την ομοφοβία αυτή της την προκάλεσε η μάνα μας, αυτή η μάνα που κρύβεται πίσω από όλο αυτό το μίσος, την πονηριά κ τα τραύματα που όχι μόνο έχει προκαλέσει αυτή αλλά κ οι σύντροφοι που έβαζε μέσα στα σπίτια μας.

Λυπάμαι για όσους είχαν την ανάγκη να την πιστέψουν κι έπεσαν θύματα στο θέατρό της και τα ψέματά της.

Αλλά επειδή όπως είπα κ στην αρχή δεν είμαστε ριάλιτι σόου βάζω μια τελεία εδώ κ δεν συνεχίζω.. άλλωστε οι δικοί μας άνθρωποι ξέρουν την αλήθεια κ αυτό μου φτάνει».

beos 1 2 3

Τι αποκάλυψε η Eve Beos για τον δήμαρχο Βόλου

 

 

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Καταγραφή 4

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Ευτυχώς οι δυο επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους