Σάλος με τις δηλώσεις Κωνσταντινίδου για Φιλιππίδη: Οι ηθοποιοί είναι και αυτοί άνθρωποι με αδυναμίες

Σάλο στα social media έχει προκαλέσει η δήλωση της γνωστής ηθοποιού με τα όσα υποστήριξε για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

E ADetsX0AMMjwo

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου  η οποία παρέστη στην εκπομπή του Mega, «Έλα Ξανά Χαμογέλα», με αφορμή το ρόλο της στην νέα σειρά του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίρανα,  τοποθετήθηκε και για την υπόθεση  του Πέτρου Φιλιππίδη και τις καταγγελίες στου χώρου του θεάτρου.  Η ηθοποιός  αρχικά  είπε πως «μιλάμε για έναν σπουδαίο σκηνοθέτη και ηθοποιό. Δεν μπορώ να πω τίποτα. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του σχέδιο ζωής. Για κάποιο λόγο συνέβησαν όλα αυτά» ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Όλοι ερχόμαστε προ των ευθυνών μας. Και ο ίδιος ήρθε αντιμέτωπος με τις δικές του»!

Στη συνέχεια – και αυτό που εξόργισε – ήταν το «οι ηθοποιοί είναι και αυτοί άνθρωποι με αδυναμίες. Πάντα ήταν έτσι». Ανέφερε μάλιστα: «Η δικαιοσύνη είναι εδώ και αν πρέπει να τιμωρηθεί θα τιμωρηθεί. Πόσο αθώοι είμαστε όλοι μας;». Τόνισε στη συνέχεια: «Αν μου είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο εγώ δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω» παραδέχτηκε η ίδια ενώ υποστήριξε πως οι άνθρωποι «δεν είμαστε μόνο ένα πράγμα. Όλοι έχουμε πράγματα για τα οποία ντρεπόμαστε».

Για το αν υπάρχει «εξουσία» στον χώρο, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είπε: «Όταν έχεις θέατρο, θίασο, είσαι πρωταγωνιστής, όταν έχεις οτιδήποτε παρακαλάνε οι άνθρωποι να μπουν, είναι πολύ εύκολο να συμπεριφερθείς αλαζονικά. Χωρίς αυτό να δικαιολογεί τίποτα. Μετά θα πρέπει να βρεθείς αντιμέτωπος με τις πράξεις σου. Αυτό δεν αλλάζει.
Αλλά είναι τρομακτικό το πώς μπορείς να γλιστρήσεις, ακόμα κι όταν από άγνωστος γίνεσαι γνωστός».

Ξεσηκωμός στο Twitter

Οι  δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου εξόργισαν  τους χρήστες του twitter, που τις  «θυμίζουν» πως δεν μιλάμε για «αδυναμίες» αλλά για «βιασμούς», και  κατηγορίες που βαραίνουν τον προφυλακισμένο.

 

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

ataman 2 1

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του, δίνοντας σήμα ανασύνταξης και…

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

ΡΕΝΤΗ

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

Αντιμέτωποι με βαριές ποινικές διώξεις είναι πλέον οι 67 συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας…