Βίντεο-ντοκουμέντο στην Παλλήνη- Η κλιματική αλλαγή τελικά είναι εμπρησμός και μάλιστα επ’ αυτοφώρω

Το αφήγημα της κυβέρνησης (την ακολουθούν πιστά και τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ) ότι για τις πυρκαγιές φταίει η κλιματική αλλαγή, η ανευθυνότητα των πολιτών και οι δύσκολες συνθήκες, ήρθε να το καταρρίψει το βίντεο ντοκουμέντο από το δελτίο ειδήσεων του Alpha, οπου φαίνεται ολοκάθαρα μια απόπειρα εμπρησμού στην περιοχή της Παλλήνης.

penteli emprismos

Ένα βίντεο που φαίνεται να δείχνει εμπρηστή να βάζει φωτιά στην Παλλήνη την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η πυρκαγιά φωτιά στην Πεντέλη βλέπει το φως της δημοσιότητας, έχει βάλει φωτιά στο twitter και καταρρίπτει το μέχρι πρότινος επίσημο αφήγημα (δια στόματος του υπουργού Πολιτικής Προστασίας) της κυβέρνησης ότι για τις πυρκαγιές φταίει η κλιματική αλλαγή και εν μέρη η ανευθυνότητα των πολιτών. Ο Χρήστος Στυλιανίδης που στην πρόσφατη ενημέρωση για την πυρκαγιά στην Πεντέλη παρουσίασε μια μαγική εικόνα για τις επιχειρήσεις διαχείρισης και αντιμετώπισης των πυρκαγιών, τα φόρτωσε πάλι όλα στην κλιματική κρίση και συνέχισε για τις υπόλοιπες πυρκαγιές ανά την χώρα ότι που βρίσκονταν σε πλήρη εξέλιξη, ότι ήταν δύσκολες καταστάσεις. Μάλιστα για να υπερθεματίσει τον συλλογισμό του , υποστήριξε ότι την ίδια κατάσταση αντιμετωπίζει ολόκληρη η Ευρώπη, ενώ η Μεσόγειος είναι το hot spot της κλιματικής κρίσης.

Το βίντεο όμως ντοκουμέντο του Alpha , ξεγύμνωσε το αφήγημα αυτό, δίνοντας μάλιστα λαβή στα social media και τους χρήστες να προβούν σε σκληρά επικριτικά σχόλια κατά της κυβέρνησης. Γιατί όπως πολύ σωστά αναφέρουν οι περισσότεροι, Ουδέν κρυπτόν για όλους αυτούς τους εμπρησμούς που βαφτίζονται κλιματική αλλαγή. Η κλιματική αλλαγή τελικά είναι εμπρησμός και μάλιστα επ’ αυτοφώρω!

Τα σχόλια των χρηστών ενδεικτικά ότι πλέον δεν πιστεύουν το κυβερνητικό αφήγημα. Μάλιστα κάνουν λόγο για αποσταθεροποίηση μέσω των πυρκαγιών

Σοκάρουν οι διάλογοι του κυκλώματος μαστροπείας: «Θα πάρω την άλλη και θα κάνω κάνα έγκλημα»

μαστροπεια1

Σοκάρουν οι διάλογοι του κυκλώματος μαστροπείας: «Θα πάρω την άλλη και θα κάνω κάνα έγκλημα»

Αποκαλυπτικές είναι οι συνομιλίες ανάμεσα στα μέλη που αποτελούν το κύκλωμα μαστροπείας το οποίο εγκλώβιζε…