Newsroom

Newsroom

Κέιτ Μίντλετον: «Μου αρέσει να πειραματίζομαι» – Ανέλαβε την ευθύνη για την φωτογραφία που αποσύρθηκε

Σε δήλωσή της η πριγκίπισσα της Ουαλίας ζητά συγγνώμη για το μπέρδεμα που δημιουργήθηκε με τη φωτογραφία που αναρτήθηκε από το παλάτι του Κένσιγκτον δηλώνοντας ότι «συχνά πειραματίζομαι με την επεξεργασία φωτογραφιών».

kate middleton

Την ευθύνη για το μπέρδεμα που προκλήθηκε με την πρώτη φωτογραφία της μετά τη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε και την απόσυρσή της από τα μεγαλύτερα πρακτορεία, ανέλαβε η Κέιτ Μίντλετον.

Σε δήλωσή της που μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα η πριγκίπισσα της Ουαλίας ζητά συγγνώμη για το μπέρδεμα που δημιουργήθηκε με τη φωτογραφία που αναρτήθηκε από το παλάτι του Κένσιγκτον δηλώνοντας ότι «συχνά πειραματίζομαι με την επεξεργασία φωτογραφιών».

«Όπως αρκετοί ερασιτέχνες φωτογράφοι, συχνά πειραματίζομαι με την επεξεργασία των φωτογραφιών. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για οποιοδήποτε μπέρδεμα δημιουργήθηκε με την οικογενειακή φωτογραφία που αναρτήσαμε την Κυριακή. Ελπίζω όλοι να γιορτάζουν μια πολύ χαρούμενη Γιορτή της Μητέρας. C.» αναφέρει στη δήλωσή της η Κέιτ Μίντλετον.

Κέιτ Μίντλετον: Σάλος με την πρώτη φωτογραφία της μετά το χειρουργείο – Πρακτορεία την απέσυραν ως «πειραγμένη» (εικόνα)

Τι προηγήθηκε

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, ευχαρίστησε μέσα τη βρετανική κοινή γνώμη για τα μηνύματα υποστήριξης στο πρώτο δημόσιο μήνυμά της, μετά από την χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στην οποία υποβλήθηκε τον Ιανουάριο και το παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία της στην οποία ποζάρει μαζί με τα παιδιά της.

ΚΑΤΕ

Ωστόσο από το βράδυ της Κυριακής (10/03) κάποιοι παρατήρησαν ορισμένες λεπτομέρειες στη φωτογραφία που μοιάζουν αταίριαστες με την όλη εικόνα, δημοσιοποίησαν τις υποψίες τους ότι κάτι δεν πάει καλά με τη φωτογραφία και ξεκίνησε από τους χρήστες του Διαδικτύου μια επισταμένη έρευνα που αποκάλυψε μια σειρά από σημεία της φωτογραφίας τα οποία δείχνουν ότι είναι κατά πάσα πιθανότητα αν όχι βεβαιότητα προϊόν ψηφιακής επεξεργασίας.

Το φερμουάρ στην ζακέτα της πριγκίπισσας δεν φαίνεται να είναι σωστά τοποθετημένο, τα μαλλιά της Σαρλότ στο δεξί της ώμο είναι πολύ πιο κοντά από εκείνα στον αριστερό της.

Επίσης το μανίκι αλλά και η φούστα της Σαρλότ δεν έχουν την εμφάνιση που θα έπρεπε για την στάση στην οποία βρίσκεται.

Βέβαια το πιο σημαντικό εύρημα όμως είναι ότι η πριγκίπισσα φωτογραφίζεται χωρίς να φορά ούτε τη βέρα της, ούτε ένα μονόπετρο που μέχρι σήμερα δεν έκανε καμία δημόσια εμφάνιση χωρίς να τα φορά.

Κορυφαία ειδησεογραφικά πρακτορεία όπως το Reuters, to Associated Press και το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων αλλά και μεγάλα φωτογραφικά πρακτορεία όπως το Getty ανακοίνωσαν ότι αποσύρουν τη φωτογραφία θεωρώντας πολύ πιθανό να είναι προϊόν ψηφιακής επεξεργασίας.

«Μετά από πιο επισταμένη επιθεώρηση, φαίνεται ότι η πηγή έχει αλλοιώσει την εικόνα» ανέφερε σε ενημέρωσή του το Associated Press με εκπρόσωπό του να δηλώνει στην Telegraph ότι «η φωτογραφία παρουσιάζει μια ασυνέπεια στην ευθυγράμμιση του αριστερού χεριού της πριγκίπισσας Σάρλοτ».

ap-kill-photo

«Υποχρεωτική απόσυρση. Λόγω θέματος που προέκυψε από τον εκδότη, η φωτογραφία από τον πρίγκιπα της Ουαλίας αποσύρεται και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά. Παρακαλώ αφαιρέστε την από παντού» ανέφερε από την πλευρά του το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).

keit-foto1

Δείτε το μήνυμα του Reuters για απόσυρση της φωτογραφίας

reuters-kill-photo

Χρήστες των social media υποστήριζαν ότι είχαν εντοπίσει και άλλες τέτοιες «ανωμαλίες» επισημαίνοντας το φερμουάρ της Κέιτ, τα μαλλιά της Σάρλοτ αλλά και τη φούστα της κόρης της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

keit-foto2
keit-foto3
keit-foto4

Ειδήσεις σήμερα:

Έμα Στόουν: Κέρδισε το Όσκαρ, έβαλε τα κλάματα και μίλησε για τον Λάνθιμο – «Ο Γιώργος είχε δίκιο» (video)

Τηλεφώνημα για βόμβα στον ΑΝΤ1 – Εκκενώνεται το κτίριο

Κορινθίου: Κόλαφος για το Πρωινό με υπόνοιες για εργασιακό bullying – «Τρία άτομα μου έκαναν τη ζωή δύσκολη» (video)

Κέιτ Μίντλετον: Σάλος με την πρώτη φωτογραφία της μετά το χειρουργείο – Πρακτορεία την απέσυραν ως «πειραγμένη» (εικόνα)

Ελεφάντη για Βαρτζόπουλο: Οι δηλώσεις του ξεπλένουν τις γυναικοκτονίες και δικαιολογεί τις γυναικοκτονίες

ελεφάντη

Ελεφάντη για Βαρτζόπουλο: Οι δηλώσεις του ξεπλένουν τις γυναικοκτονίες και δικαιολογεί τις γυναικοκτονίες

Σάλο προκαλέσαν οι δηλώσεις του υφυπουργού Υγείας, Δημήτρη Βαρτζόπουλου, που υποστήριξε ότι «η γυναικοκτονία έχει…

Πάτρα: Απολογούνται οι κατηγορούμενοι που διακινούσαν ναρκωτικά σε σχολεία – Ελεύθερος ο 19χρονος (video)

πατρα σχολειο

Πάτρα: Απολογούνται οι κατηγορούμενοι που διακινούσαν ναρκωτικά σε σχολεία – Ελεύθερος ο 19χρονος (video)

Φοβισμένοι οι ανήλικοι – Δίνουν πληροφορίες με το σταγονόμετρο

Εβγαλε είδηση το Ρομπότ Σοφία: «Αυτόνομο κρατίδιο θα μπορούσε να ειναι η Κρήτη»

σοφια

Εβγαλε είδηση το Ρομπότ Σοφία: «Αυτόνομο κρατίδιο θα μπορούσε να ειναι η Κρήτη»

Θεωρείται τοπιο διάσημο κατασκεύασμα της τεχνητής νοημοσύνης αλλά...μάλλον είπε κάτι που κυοφορείται χρόνια στην Κρήτη

«Καμπανάκι» του ΕΟΦ που διαφημίζεται για τους πόνους των αρθρώσεων -«Μην το χρησιμοποιήσετε»

eof

«Καμπανάκι» του ΕΟΦ που διαφημίζεται για τους πόνους των αρθρώσεων -«Μην το χρησιμοποιήσετε»

Το σκεύασμα αυτό δεν είναι εγκεκριμένο φαρμακευτικό προϊόν και ως εκ τούτου δεν έχει αξιολογηθεί…