Η Κατσαρίνη τα «χώνει» στον Καμπουράκη: «Είναι απροκάλυπτα εχθρικοί απέναντι στον λαό»

Η γνωστή stand up comedian Χρύσα Κατσαρίνη σχολίασε την απαράδεκτη τοποθέτηση του παρουσιαστή, με μια ανάρτησή της στο twitter.

Τους πολίτες που διαμαρτύρονται για την ακρίβεια και την αύξηση της τιμής του ψωμιού και του ηλιέλαιου χλευάζει ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ  -και σύμφωνα με πληροφορίες υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στα Χανιά–  Δημήτρης Καμπουράκης, σε άρθρο του στο Liberal.gr – Η γνωστή stand up comedian Χρύσα Κατσαρίνη σχολίασε την απαράδεκτη τοποθέτηση του παρουσιαστή, με μια ανάρτησή της στο twitter.

Την ώρα που επιχειρήσεις και νοικοκυριά μαστίζονται από την ακρίβεια, με έξι στους δέκα εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα να στερείται ακόμα και βασικά αγαθά, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, θέλησε με το άρθρο του να κατευνάσει τις αντιδράσεις εισάγοντας λαϊκιστικά επιχειρήματα.

«Κλαίνε όλοι για το ψωμί. Μέρα νύχτα οι τηλεοράσεις, φωνάζουν για το ψωμί. Εγώ λοιπόν, αυτό δεν το καταλαβαίνω. Παίρνανε τη φρατζόλα το ψωμί ένα ευρώ, τώρα θα την παίρνουν ένα δέκα ή ένα είκοσι. Με μια φρατζόλα τρώει μια τετραμελής οικογένεια την ημέρα. Είναι τώρα αυτό κόστος για να φωνάζουν; Και έπειτα, αυτός που σκούζει πάει κάθε μέρα στο περίπτερο και πληρώνει πέντε ευρώ για τσιγάρα. Εκεί τα δίνει, δεν τον πιάνει πανικός», γράφει στο άρθρο του με τίτλο «Ο μονόλογος του κυρ-Μιχάλη» στις 31/03, o Δημήτρης Καμπουράκης. 

Στο ίδιο άρθρο, είχε πει και για το ηλιέλαιο:

«Αμ το ηλιέλαιο; Ανάθεμα το για ηλιέλαιο. Από πότε δηλαδή το ηλιέλαιο έγινε είδος πρώτης ανάγκης, για να μας πιάνει άγχος επειδή ακρίβυνε ή επειδή χάθηκε από τα ράφια; Και γιατί να τρέξει ο άλλος να αγοράσει πέντε μπιτόνια ηλιέλαιο για το σπίτι του; Μη χειρότερα δηλαδή. Θυμάμαι τότε με το Τσέρνομπιλ που είχαν τρέξει όλοι στα μπακάλικα και ένας γείτονας μου είχε για χρόνια γεμάτο το αποθηκάκι του με κουτιά από γάλατα. Πήγε φαντάρος ο γιος του και ακόμα έπινε το γάλα που είχε αγοράσει ο πατέρας του στο Τσέρνομπιλ.

Εγώ ήξερα ότι το λαδάκι του Θεού που βγαίνει από την ελιά, είναι το καλό λάδι. Και ότι αυτά τα σπορέλαια τα τρώνε οι ξένοι επειδή δεν φυτρώνουν ελιές στις πατρίδες τους, οπότε αναγκάζονται να μπουκώνονται με βούτυρα και σπορέλαια που βουλώνουν φλέβες».

Η Κατσαρίνη τα «χώνει» στον Καμπουράκη, με μια ανάρτησή της στο twitter: