Η Κατσαρίνη τα είπε όλα για την δολοφονία του 19χρονου οπαδού του Άρη: «Ή αυτοί ή εμείς»

Με σαφή τρόπο καταδίκασε την επίθεση για οπαδικούς λόγους που στέρησε τη ζωή σε έναν 19χρονο στη Θεσσαλονίκη η Χρύσα Κατσαρίνη 

251569073 442526384185072 3494700293584098086 n

Με σαφή τρόπο καταδίκαση η Χρύσα Κατσαρίνη την οπαδική δολοφονία του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται ότι ένας δεκαννιάχρονος σκοτώθηκε και άλλοι δύο τραυματίστηκαν σε επίθεση που δέχθηκαν με μαχαίρι για οπαδικούς λόγους σήμερα στην περιοχή Χαριλάου, τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival, άτομο που επέβαινε σε ένα λευκό όχημα, μάρκας BMW, κινήθηκε πεζό προς τον 19χρονο και τους δύο φίλους του. Πριν προλάβουν να αντιληφθούν τι συμβαίνει τους είπε: «Γαμ… τον Άρη σας ρε μ…» και στη συνέχεια άρχισε να τους χτυπά με το μαχαίρι. Ο 19χρονος δέχτηκε μαχαιριά στο εσωτερικό μέρος του ποδιού του, κοντά στην βουβωνική χώρα. Ο δεύτερος νεαρός έφερε τραύμα στο κεφάλι και τον θώρακα, ενώ το τρίτο μέλος της παρέας δέχτηκε μαχαιριά στον γλουτό.

Χρύσα Κατσαρίνη: «Ή εμείς ή αυτοί»

Αγαπάω το γήπεδο και την ομάδα μου. Λατρεύω τα συνθήματα (αυτά που εξυμνούν την ομάδα και όχι τόσο αυτά που βρίζουν τους αντιπάλους). Νομίζω πως κυρίως με ελκύει η αίσθηση ότι γινόμαστε μια παρέα με μια κοινή αγάπη. Μια παρέα που τη μία Κυριακή χάνουμε όλοι μαζί και την επόμενη κερδίζουμε όλοι μαζί.

Ένα σύνολο ανθρώπων, ποδοσφαιριστές και κόσμος και όσο κι αν είναι δουλειά για τους πρώτους, για μένα και τους περισσότερους στην εξέδρα είναι ρομαντισμός. Παίξε για εμάς-χάσε για εμάς που λέει και ο στίχος από ένα αγαπημένο τραγούδι και τον είδα τυπωμένο σε ένα οπαδικό αυτοκόλλητο.

Μου είχε αρέσει τόσο πολύ…

Στις δολοφονίες όμως δεν είμαστε μαζί, δεν είμαστε ένα. Δεν χάνεται απλά το νόημα. Η αγάπη μετατρέπεται στο απόλυτο σκοτάδι.

Κι αν είναι η ομάδα είναι το μέσο ή ο λόγος για μια δολοφονία, τότε δεν έχω κανένα πρόβλημα να αθετήσω την υπόσχεση που έδωσα σε ένα από τα συνθήματα ότι “ήμουν και θα ‘μαι πάντα εδώ”. Όχι δεν είμαστε μαζί σε αυτό και όχι, δεν χωράμε όλοι σε αυτό. Ή αυτοί ή εμείς

 

Τραγωδία στην Αίγινα: Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ηλικιωμένος στη Σουβάλα

thalassa 3

Τραγωδία στην Αίγινα: Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ηλικιωμένος στη Σουβάλα

Από το Λιμεναρχείο Αίγινας που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική…