Newsroom

Newsroom

Η Καθημερινή «χτυπάει» ΚΙΝΑΛ για τον Φουρθιώτη

Δεν άρεσε στο Φάληρο το ανέβασμα των τόνων από το ΚΙΝΑΛ για την υπόθεση Φουρθιώτη

ka8 thumb large 2 thumb large thumb large

Το ανέβασμα των τόνων από την πλευρά του ΚΙΝΑΛ για την υπόθεση του Μένιου Φουρθιώτη φαίνεται πως δεν άρεσε στο συγκρότημα του Φαλήρου που μέσω της στήλης «Θεωρείο» έστειλε το μήνυμα: «Να είστε πιο προσεχτικοί».

Συγκεκριμένα η στήλη κατηγορεί στέλεχος του ΚΙΝΑΛ για μεσολάβηση ώστε να πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Μένιου Φουρθιώτη με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο τον περασμένο Ιανουάριο, η οποία είχε προκαλέσει αίσθηση.

«Στο αγαπητό Κίνημα θα πρέπει να ελέγξουν το στελεχικό τους δυναμικό. Ιδίως τη νέα γενιά. Το λέω καθώς στέλεχος του ΚΙΝΑΛ νέο σε ηλικία που έχει σταδιοδρομήσει με τις φωνές του στα πανελάδικα έχει στενή σχέση με τον Φουρθιώτη και μάλιστα είχε μεσολαβήσει και για τη συνάντησή του με τον Αρχιεπίσκοπο», αναφέρει η Καθημερινή.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η εφημερίδα αναφέρεται στο συγκεκριμένο ζήτημα, αφού και όταν είχε γίνει η συνάντηση, είχε σπεύσει να κατηγορήσει στέλεχος του ΚΙΝΑΛ ως διαμεσολαβητή, χωρίς και πάλι να τον κατονομάζει.

Έγραφε τότε η Καθημερινή: 

«Quiz: Ποιο στέλεχος του ΚΙΝΑΛ μεσολάβησε για το ραντεβού του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου και του Μένιου Φουρθιώτη; Μου το είπαν και σκέφτηκα το «σήκω, Ανδρέα, για να δεις τα παιδιά της αλλαγής».

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.