Η Κατερίνα Καινούργιου «καρφώνει» τον Πορτοσάλτε για τηλεφωνική επίπληξη με αφορμή τα Τέμπη

Η Κατερίνα Καινούργιου με ανάρτηση της προχώρησε σε μια σοβαρή αποκάλυψη καθώς δέχθηκε… τηλεφωνική επίπληξη από δημοσιογράφο που έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με τη στάση του στην τραγωδία των Τεμπών.

katerina kainourgiou

Η έκρηξη οργής του Ανδρέα Μικρούτσικου, που μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ, Άρη Πορτοσάλτε, φαίνεται ότι ήταν η αφορμή για μια νέα τηλεοπτική κόντρα. Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση της στο Twitter, η Κατερίνα Καινούργιου και συνεργάτιδα του Ανδρέα Μικρούτσικου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», προχώρησε σε μια αποκάλυψη.

Διαβάστε επίσης: Έκρηξη Μικρούτσικου κατά Πορτοσάλτε: «Σκωληκοειδής απόφυση» της δημοσιογραφίας – Έλεγα στον Αλαφούζο «Τι’ ναι τούτο;»

Όπως κατήγγειλε η παρουσιάστρια του Alpha, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από γνωστό δημοσιογράφο, ο οποίος και την επέπληξε για τα σχόλια που έχει κάνει για εκείνον, με αφορμή  την τραγωδία στα Τέμπη. Το γεγονός ότι οι θέσεις του επικρίθηκαν έντονα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», και κυρίως από τον Ανδρέα Μικρούτσικο, φαίνεται ότι ενόχλησε ιδιαίτερα τον γνωστό δημοσιογράφο.

Να θυμίσουμε ότι σήμερα στην πρωινή εκπομπή, «Super Κατερίνα», σε συζήτηση που έγινε στο πάνελ σχετικά με τη στάση πολλών δημοσιογράφων, αλλά και το ζήτημα που άνοιξε για το αν όλοι οι δημοσιογράφοι «τσουβαλιάζονται» στην ίδια κατηγορία, ο Ανδρέας Μικρούτσικος παρενέβη μιλώντας προσωπικά για τον Άρη Πορτοσάλτε.

Σύμφωνα με την παρουσιάστρια, από το τηλεφώνημα που δέχθηκε, φέρεται να μίλησε απαξιωτικά και για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ενώ όπως ανέφερε χαρακτηριστικά τις είπε να μην ασχολείτε άλλο με αυτά… Μάλιστα οι παρουσιάστρια άφησε υπόνοιες ότι αντίστοιχα τηλεφωνήματα έχουν λάβει και άλλοι παρουσιαστές

H ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου:

«Δέχθηκα τηλεφωνικά… επίπληξη από τον δημοσιογράφο που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων για τη στάση του στην τραγωδία των Τεμπών, για την κριτική που του ασκήθηκε από την εκπομπή. Με έντονο ύφος μου… συνέστησε “να μην ασχολούμαι εγώ με αυτά…ενώ μίλησε με αγένεια για τον Ανδρέα Μικρουτσικο λέγοντας ότι “η ζωή δεν του τα έφερε όπως ηθελε”… Άραγε αυτός ο κύριος επέπληξε τηλεφωνικά μόνο εμένα ή επικοινώνησε κ με άλλους συναδέλφους;…»

 

 

 

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…