Η κατάχρηση κι ο σαδισμός της Σοφίας Νικολάου

«Η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, έγινε γνωστή για δύο πολιτικά δυσάρεστους λόγους»

νικολάου

Στο σύστημα φυλάκισης, η αναμόρφωση μπερδεύεται με την επιβολή πρόσθετου κολασμού. Όπου δηλαδή η πολιτεία, για προσωπικούς της λόγους, δεν είναι ικανοποιημένη με μία καταδίκη, παρεμβαίνει με αυθαίρετες «διορθωτικές πράξεις», παραβιάζοντας το νόμο. Εισάγει δηλαδή μια επιπλέον δική της τιμωρία «πάνω στο σώμα» του κατάδικου, υποχρεώνοντας τον να ξεπληρώσει εις διπλούν το έγκλημά του. Εκτός αν πρόκειται για προσφιλή της πρόσωπα, τύπου Λιγνάδη, Greek Mafia κ.λπ. Εκεί παρεμβαίνει λυτρωτικά.
Ας περάσουμε τώρα στην Σοφία Νικολάου.

Η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, έγινε γνωστή για δύο πολιτικά δυσάρεστους λόγους:

1. Για τις απευθείας αναθέσεις εκατομμυρίων ευρώ κατά την περίοδο της πανδημίας σε εταιρείες που συστάθηκαν σε μία νύχτα και πωλούσαν τα ίδια προϊόντα (μάσκες, rapid test, γάντια κ.λπ.) ακόμη και τέσσερις φορές παραπάνω από ότι σε άλλους φορείς του Δημοσίου.

2. Για τον σαδισμό απέναντι σε κρατούμενους. Με απαράμιλλη κακοβουλία και ικανοποίηση στέρησε οποιαδήποτε βοήθεια στους φυλακισμένους, αρνήθηκε κάθε μέτρο προστασίας ενάντια στον συνωστισμό στις φυλακές την περίοδο της πανδημίας, βασάνισε και σιχτίρισε ανοιχτά απεργούς πείνας, λειτούργησε εκδικητικά απέναντι σε κρατούμενους, επέβαλε την εξουσία της κάνοντας στοχευμένες εκδικητικές μεταγωγές, καθιέρωσε προβοκατόρικο, ακροδεξιό σωφρονιστικό λόγο.
Η ιεροεξεταστής Σοφία Νικολάου, εφάρμοσε με ζήλο την πολιτική και τις αξίες της παρούσας κυβέρνησης. Και ήπιε άσπρο πάτο όλα τα ποτήρια της εξουσίας. Με αποτέλεσμα σήμερα να μιλά σαν μεθυσμένη.

Η εφημερίδα Documento έκανε την ερευνητική δουλειά για τις απευθείας αναθέσεις της Νικολάου. Αυτή που οφείλει να κάνει κάθε εφημερίδα που σέβεται τα μελάνια της. Η υπηρεσία ΣΔΟΕ έπραξε επίσης τα πρέποντα. Αλλά στο καθεστώς Μητσοτάκη αυτά, όχι μόνο δεν είναι αυτονόητα αλλά τείνουν να γίνουν και καταδικαστέα.

Αποφασίζει λοιπόν η κυρία να στραφεί κατά της αρχής που επιβεβαίωσε ότι μοίρασε δημόσιο χρήμα σε ανύπαρκτες εταιρείες, υπαλλήλους γυμναστηρίων και mini-market. Και σε αυτή την περίπτωση, ακολουθεί την πεπατημένη της κυβέρνησης. Όπως στράφηκε η κυβέρνηση κατά του πρόεδρου της ΑΔΑΕ κ. Ράμμου επειδή είχε το ηθικό ανάστημα να παραδώσει στη Βουλή τις αποδείξεις των υποκλοπών, έτσι και το παρακλάδι Νικολάου τα βάζει με το ΣΔΟΕ που απέδειξε την κακουργηματική απιστία της σε βάρος του δημοσίου. Στο Βέλγιο μπορεί και να ήταν πίσω από τα σίδερα της φυλακής. Εδώ, λάδι θα την βγάλει η πολλά υποσχόμενη της Νέας Δημοκρατίας.

Για την άρνησή της να σέβεται όπως ορίζει ο νόμος το «ανθρώπινο» των κρατουμένων, και για την εκδικητική στέρηση δικαιωμάτων τους, ως ένα είδος πρόσθετους βασανιστηρίου, επίσης κανείς δεν θα την τιμωρήσει. Μόνο οι πολίτες στην κάλπη μπορούν να την τιμωρήσουν. Αυτή και τον εντολέα της. Εκτός αν αυτή η χώρα είναι η γη των καταχραστών, των βιαστών και της παρανομίας.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

437100549 348981421492025 1935200647555485649 n

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

«Σε σημεία που χιλιάδες άνθρωποι έμπαιναν καθημερινά!» - Την αποκάλυψη για τις εκατοντάδες βόμβες έκανε…

Απάντηση Άδωνι σε καταγγελίες Καλλιάνου: «Στην περίπτωση του πατέρα του τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα» (Video)

InCollage 20240424 163106834

Απάντηση Άδωνι σε καταγγελίες Καλλιάνου: «Στην περίπτωση του πατέρα του τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα» (Video)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλάει για τις συνθήκες νοσηλείες του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου αλλά και…

Σεργουλόπουλος: Ξέσπασε σε νευρικό γέλιο με ατάκα σε καλεσμένη – «Έχεις… δουλέψει σε οίκο ανοχής;» (video)

Σεργουλόπουλος 1

Σεργουλόπουλος: Ξέσπασε σε νευρικό γέλιο με ατάκα σε καλεσμένη – «Έχεις… δουλέψει σε οίκο ανοχής;» (video)

«Δεν σας έχει τύχει να σας πιάσουν τα γέλια στην τηλεόραση ή στη σκηνή του…

Η αφρικανική σκόνη έφυγε αλλά τι άφησε πίσω: Τα 5 στοιχεία σύμφωνα με το μικροσκόπιο (εικόνες)

Σκόνη 1

Η αφρικανική σκόνη έφυγε αλλά τι άφησε πίσω: Τα 5 στοιχεία σύμφωνα με το μικροσκόπιο (εικόνες)

Τι περιείχε τελικά η αφρικανική σκόνη που μας ταλαιπώρησε και μας ταλαιπωρεί