Newsroom

Newsroom

Η κάμερα θα δώσει απαντήσεις για Σουμάχερ

Την κάμερα απο το κράνος του σκι του Μίκαελ Σουμάχερ εξετάζουν οι γαλλικές αρχές που ερευνούν τις συνθήκες του ατυχήματος…

shumacher ski

Την κάμερα απο το κράνος του σκι του Μίκαελ Σουμάχερ εξετάζουν οι γαλλικές αρχές που ερευνούν τις συνθήκες του ατυχήματος του.

Η κάμερα αναμένεται να ρίξει φως στις συνθήκες κάτω απο τις οποίες ο 45χρονος πρώην πιλότος της Φόρμουλα 1 τραυματίστηκε σοβαρά κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις.

Ο Γερμανός πρώην πρωταθλητής της Formula 1 νοσηλεύεται στην Γκρενόμπλ σε τεχνητό κώμα από την περασμένη Κυριακή ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι κάνοντας σκι στις Γαλλικές Άλπεις.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής, πηγή των γαλλικών αρχών που έχουν αναλάβει τις έρευνες αποκάλυψε την ύπαρξη της κάμερας.

Η ίδια πηγή είπε ότι η κάμερα εξετάζεται προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει καταγράψει πληροφορίες, οι οποίες θα ρίξουν φως στις συνθήκες του ατυχήματος.

Οι Αρχές εξετάζουν ως μάρτυρα και τον 14χρονο γιό του Σουμάχερ, τον Μικ, ο οποίος την ώρα του ατυχήματος έκανε σκι μαζί με τον πατέρα του, είπε η πηγή επιβεβαιώνοντας πληροφορίες που είχε δημοσιεύσει η γαλλική εφημερίδα Dauphine Libere.

Υπάρχουν ερωτήματα σχετικά με τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος, το οποίο σημειώθηκε στο Μέριμπελ στις Γαλλικές Αλπεις, σε ένα σημείο που φαινομενικά δεν είναι επικίνδυνο και βρίσκεται ανάμεσα σε δύο πίστες, μία για αρχάριους και μία για σκιέρ με μέτρια εμπειρία.