Η κακοκαιρία χτύπησε τη Θάσο

Πλημμύρισαν δρόμοι, σπίτια και ξενοδοχεία

5185124

Εφιαλτική ήταν η νύχτα που πέρασε για τους κατοίκους στα Λιμενάρια και τον Ποτό Θάσου. Η ισχυρή καταιγίδα που «χτύπησε» το νησί κράτησε όρθιους κατοίκους και επαγγελματίες, που έδωσαν μάχη τα ξημερώματα για να κρατήσουν έξω από τα σπίτια και καταστήματά τους τα ορμητικά νερά και τα φερτά υλικά. Η ισχυρή καταιγίδα είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν δρόμοι, σπίτια και ξενοδοχεία και παρασύρθηκαν οχήματα, όπως αναφέρει το KavalaNews.gr Έκλεισαν και δρόμοι στην Αστρίδα και στις Μαριές από φερτά υλικά που παρασύρθηκαν από το νερό της βροχής ενώ πλημμύρισε σούπερ μάρκετ της περιοχής.
 

ta2 252863 329493 type13260

Το πυροσβεστικό κλιμάκιο της Θάσου δέχτηκε πληθώρα κλήσεων για απαντλήσεις υδάτων ενώ περίπου στις 3:00 τα ξημερώματα σημειώθηκε ένα τροχαίο ατύχημα, όταν οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έφυγε στον γκρεμό στη στροφή του Κεφαλά.
 

 

Σύμφωνα με τον τοπικό ειδησεογραφικό ιστότοπο, η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε άμεσα και το όχημα ανασύρθηκε καθώς και ο οδηγός με συρματόσκοινα που κρέμονταν από το σημείο στον γκρεμό.

 

 

 

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…