Newsroom

Newsroom

Η Καίτη Γαρμπή αποτελειώνει τον Ξιαρχό για το εμετικό βίντεο: «Κομπλεξικός και μονοδιάστατος»

Ο χορογράφος που νόμιζε πως ήταν γνωστός, τελικά κατάφερε να τον μάθουν όλοι με τον χειρότερο δυνατό τρόπο

My Post 10

Στο πλήθος των αντιδράσεων που προκάλεσε χθες το βίντεο του χορογράφου Τάσου Ξιαρχό προστέθηκε σήμερα και η Καίτη Γαρμπή, η οποία τους τελευταίους μήνες έχει εξελιχθεί σε… βαρόμετρο των social media, αφού κάθε της ανάρτηση για κοινωνικά ζητήματα αναδημοσιεύεται από εκατοντάδες χρήστες.

Η κ. Γαρμπή πήρε θέση, αυτή τη φορά απέναντι στη χυδαία κοροϊδία του νεαρού σε βάρος μιας άγνωστής του κοπέλας σε εστιατόριο χθες το βράδυ. Ο Ξιαρχό είχε διαπομπεύσει στο instagram μια κοπέλα που καθόταν στο διπλανό τραπέζι επειδή… φορούσε μπλούζα με οριζόντιες ρίγες, ενώ κατά τον ίδιο είχε παραπανίσια κιλά. Στη συνέχεια ο ίδιος κρύφτηκε στην τουαλέτα απ’ όπου έκανε νέα ανάρτηση λέγοντας ότι η κοπέλα είδε τα stories και θα τον έψαχνε, ενώ αργότερα έδειξε ότι η κοπέλα που είχε διαπομπεύσει είχε αποχωρήσει από το μαγαζί.

Ο Ξιαρχό δέχεται από χθες σφοδρές αντιδράσεις χρηστών, αλλά και επώνυμων καλλιτεχνών για την απαράδεκτη στάση του, ενώ στη συνέχεια διέρρευσε και συνομιλία του με τη νεαρή κοπέλα, από την οποία απαιτούσε… να του ζητήσει «συγγνώμη».

Μεταξύ των αντιδράσεων ήταν και η τολμηρή στάση των παρουσιαστριών Σίσσης Χρηστίδου και Δανάης Μπάρκα να εμφανιστούν με μπλούζες με οριζόντιες ρίγες, ως ένδειξη συμπαράστασης στην κοπέλα που έπεσε θύμα του Ξιαρχό, ενώ αίσθηση προκάλεσε και η αντίδραση της Καίτης Γαρμπή που υπενθύμισε ότι ο ίδιος ο Ξιαρχό είχε πει σε συνέντευξή του ότι στο παρελθόν είχε πέσει θύμα bullying.

Στην ανάρτηση η Καίτη Γαρμπή επισυνάπτει απόσπασμα συνέντευξης στο οποίο ο Ξιαρχο δήλωνε: «Μου έχουν στείλει μηνύματα γράφοντάς μου ότι είμαι λούγκρα, αδελφάρα, ανορεξικός και πρεζάκιας. Στενοχωριέμαι με τους κομπλεξικούς, είναι κρίμα που είναι μονοδιάστατοι».

Η Καίτη Γαρμπή σχολίασε λοιπόν: «Αυτά δήλωνε το 2019 ο ξιαρχο. Για να μας πει λοιπόν σήμερα μετά την κάθετη χοντράδα του για τις οριζόντιες ρίγες, ποιος είναι ο κομπλεξικός κι ο μονοδιάστατος;

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…