Newsroom

Newsroom

«Η κ. Γεννηματά επιμένει εμμονικά κατά του ΣΥΡΙΖΑ»

Σκληρή απάντηση έδωσε γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, στην Φώφη Γεννηματά,  σχολιάζοντας τις δηλώσεις της προέδρου του ΚΙΝΑΛ,  η οποία μετά την άσκηση του εκλογικού της καθήκοντος διαμήνυσε ότι «μόνος στόχος του ΚΙΝΑΛ είναι η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ».

EK Syriza 0 1

Συγκεκριμένα το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει στην ανακοίνωση του:

«H δήλωση της κας Γεννηματά βρίσκεται σε απόλυτη αναντιστοιχία με τις προσδοκίες του προοδευτικού κόσμου της χώρας. Ενώ όλοι καταλαβαίνουν ότι η κρίσιμη κάλπη της 7ης Ιουλίου θα κρίνει αν η χώρα θα γυρίσει πίσω στις σκληρές και αντιλαϊκές μνημονιακές πολιτικές της Ν.Δ. ή θα συνεχίσει με προοδευτική διακυβέρνηση και πολιτικές κοινωνικής προστασίας, η ίδια επιμένει εμμονικά στο μονομέτωπο αγώνα κατά του ΣΥΡΙΖΑ», σχολίασε το κόμμα.

 

«Καλούμε τους δημοκρατικούς πολίτες να αγνοήσουν τις ανούσιες αντιπαραθέσεις για μικροεξουσίες. Σήμερα να στηρίξουν χωρίς δισταγμό προοδευτικά ψηφοδέλτια στους δήμους και στις περιφέρειες όπου αναμετρώνται προοδευτικοί υποψήφιοι με εκπροσώπους της Ν.Δ», σημείωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Και από αύριο όλοι και όλες μαζί να δώσουμε τον μεγάλο αγώνα για τη νίκη της προόδου έναντι της συντήρησης στη κρίσιμη μάχη των εθνικών εκλογών που θα κρίνει το μέλλον της χώρας», κατέληξε.

H δήλωση της Φώφης Γεννηματά 

«Την προηγούμενη Κυριακή οι πολίτες υποχρέωσαν τον κ. Τσίπρα να προκηρύξει εκλογές. Στις εθνικές εκλογές πρέπει να ηττηθεί οριστικά η πολιτική και ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ».

Τον εκλογικό στόχο του ΚΙΝΑΛ, που δεν είναι άλλος από την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, επανέλαβε η πρόεδρος του κινήματος, Φώφη Γεννηματά, αφού άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών. Εκτίμησε μάλιστα ότι ακόμη και η αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου διευκολύνει το κυβερνών κόμμα.

«Αυτόν τον στόχο υπηρετώ με τον κ. Καμίνη στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας και αυτό σηματοδοτεί η επιλογή του, τη διεύρυνση του χώρου», είπε η κ. Γεννηματά.

«Τώρα έχει έρθει η ώρα να τελειώσουμε με τις απομιμήσεις και τον πολιτικό αχταρμά του ΣΥΡΙΖΑ», είπε επίσης και συνέχισε: «Και εμείς η πραγματικά προοδευτική παράταξη να αποτελέσουμε ανάχωμα στην άνοδο της Δεξιάς».

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…