Η ηθοποιός Λίλα Μπακλέση γράφει στο koutipandoras.gr για τον στόχο των ονείρων στη ζωή

Με αφορμή τις παραστάσεις του έργου «Οι κάτω απ' τα αστέρια» του Τηλέμαχου Τσαρδάκα στο θέατρο «Άλφα Ιδέα»

28377576 10156076538657141 2038458205293510656 o 1280x640 1

Οι κάτω απ’ τ’ αστέρια είναι ο έρωτας των εφηβικών μας χρόνων, τα πάθη και τα λάθη που μας διέλυσαν, η καύλα που μας οδηγεί, τα πάρτι που διονυσιαστήκαμε, μουσικές των ’90s, τα  μηχανάκια με τις βόλτες τους στην παραλία, το μπλε των νησιών μας,τα ξέγνοιαστα καλοκαίρια μας, οι επιλογές που μας καθορίζουν. Είναι η Μένια και ο Νικολής. Είναι δύο παιδιά που παλεύουν σαν αγρίμια με τις αναμνήσεις και τους δαίμονες τους μια βραδιά χρόνια μετά την πρώτη τους γνωριμία.

Οι κάτω απ’ τ’ αστέρια του Τηλέμαχου Τσαρδάκα ένωσαν τον Κωνσταντίνο, την Άρτεμη, τον Τηλέμαχο και εμένα σε αυτό το προσωπικό στοίχημα. Μέσα από τη διαδικασία της δημιουργίας αυτής της παράστασης συνειδητοποίησα  ότι παίρνοντας ρίσκο και υποστηρίζοντας με λύσσα το όνειρό σου μπορείς να τα καταφέρεις ακόμα και στις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν αυτή τη στιγμή στη χώρα μας.Δεν συμβαίνει συχνά και γι’αυτό προσπαθώ κάθε μέρα να απολαμβάνω τη στιγμή που φτάνω στο θέατρο και ανεβαίνω στη σκηνή με τον Κωνσταντίνο για να έρθουμε αντιμέτωποι με τη Μένια και το Νικολή, να αγαπήσω αυτό το ζευγάρι λίγο πιο πολύ, να το θαυμάσω,να γίνει έστω και για λίγες ώρες κάθε μέρα κομμάτι μου και αυτό να το μοιραστώ με τον κόσμο που μας τιμά με την παρουσία του.

* «Οι κάτω απ’ τ’ αστέρια» του Τηλέμαχου Τσαρδάκα

Σκηνοθεσία/ Ερμηνεία: Λίλα Μπακλέση/ Κωνσταντίνος Μπιμπής

Συνεργασία στη σκηνοθεσία: Άρτεμις Γρύμπλα 

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο θέατρο «Άλφα.Ιδέα» (Πατησίων 37, Αθήνα)

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…