"Η Ιστορία είναι σκληρή για τους αποστάτες Αντώνη, οι Συμπιλίδηδες δεν έχουν τύχη"

Για εκβιασμούς και πιέσεις ενόψει της προεδρικής εκλογής έκανε λόγο ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας και για συμφέροντα που προσπαθούν να…

kammenos 27

Για εκβιασμούς και πιέσεις ενόψει της προεδρικής εκλογής έκανε λόγο ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας και για συμφέροντα που προσπαθούν να δώσουν τεχνητή αναπνοή στην κυβέρνηση. «Τα συμφέροντα που παρεμβαίνουν στο Σύνταγμα θα αποκαλυφθούν και θα πληρώσουν», ανάφερε χαρακτηριστικώς ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, υπογραμμίζοντας πως η ιστορία είναι σκληρή για τους αποστάτες.

Κατά την ομιλία του επί του προϋπολογισμού ο κ.μμένος επισήμανε πως αντί να γίνεται συζήτηση για την πολιτική που πρέπει να ακολουθηθεί σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα, συζητάμε για το πώς θα πάρει παράταση ζωής αυτή η κυβέρνηση και που θα βρει μαξιλάρια ο πρωθυπουργός. «Έτσι αντιμετωπίζει τους βουλευτές, σαν μαξιλάρια για να επεκταθεί ο βίος της κυβέρνησης. Να βρεθούν βουλευτές που θα αρνηθούν την εντολή που τους έδωσε ο ελληνικός λαός. Ο κ. Σαμαράς με αποστασία ανέτρεψε την κυβέρνηση και τώρα προσπαθεί να ανατρέψει την αντιπολίτευση και πρόσθεσε πως η ιστορία όμως είναι σκληρή. Οι Συμπιλίδηδες δεν έχουν τύχη, κι ο κ. Σαμαράς πέρασε την πολιτική ερημιά του, τον συγχώρεσαν και δυστυχώς επανήλθε, όμως ο Συμπιλίδης δεν είναι υποψήφιος με την ΝΔ».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κάλεσε τους βουλευτές να το σκεφτούν σοβαρά να δώσουν ψήφο αντίθετα από την εντολή που πήραν από τον ελληνικό λαό. Ανέφερε, μάλιστα, πως βουλευτής που εξελέγη με τους ΑΝΕΛ έγραφε για «αντίσταση» στην πολιτική αυτή και σήμερα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ψηφίσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Τόνισε πάντως πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες «δεν γονατίζουμε, δεν απειλούμαστε, δεν εξαγοραζόμαστε», ενώ για την μετεκλογική περίοδο είπε πως οι ΑΝΕΛΛ θα είναι εγγυητές για την επαναφορά της χώρας στην εθνική κυριαρχία και αυτονομία.
 
 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…