Η Παλιοσπύρου στο πλευρό του Αποστολόπουλου στέλνει ξεκάθαρο αντιρατσιστικό μήνυμα

«Ο Ιάσονας Αποστολόπουλοςονειρεύεται έναν κόσμο στον οποίο να μη χωράει μέσα το τέρας του ρατσισμού και της ξενοφοβίας»

Καταγραφή

Και η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο πλευρού του Ιάσονα Αποστολόπουλο μετά την άνευ προηγουμένου επίθεση στην προχώρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου με αφορμή δηλώσεις του Ιάσονα  Αποστολόπουλου, ο οποίος τόνισε πως οι ελληνικές Αρχές πετούν πρόσφυγες στη θάλασσα.

Υπενθυμίζεται αρχικά, ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, εμμέσως πλην σαφώς αποκάλεσε τον ακτιβιστή, «προδότη», (φυσικά με την βοήθεια από ανάρτηση της γνωστής προπαγανδιστικής μηχανής της ΝΔ, omadaalithias), την ώρα που τόσο οι αρχές της ΕΕ αλλά και του ΟΗΕ έχουν δεχθεί σωρεία  καταγγελιών για βίαιες επαναπροωθήσεις στην Τουρκία, ενώ ζητούν να μάθουν αν  η Ελλάδα σέβεται το δικαίωμα στο άσυλο. O Γιάννης Οικονόμου μάλιστα εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να πάρει θέση και για την στάση του ευρωβουλευτή, Στέλιου Κούλογου που τον παρακολουθούσε.

Σήμερα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε μια ανάρτηση στο Instagram φανερώνοντας τον επόμενο καλεσμένο που θα έχει στο podcast. Αυτός δεν ήταν άλλος από την Ιάσονα Αποστολόπουλο, στον οποίο η Ιωάννα Παλιοσπύρου αναφέρθηκε με τα πιο θερμά λόγια, αναγνωρίζοντας τις αρχές και το έργο του διασώστη.

Τι έγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου:

«Οι άνθρωποι που μιλούν απαξιωτικά για τους πρόσφυγες δεν ξέρουν πώς είναι να βλέπεις μια βάρκα με δεκάδες χέρια τεντωμένα και να σε παρακαλάνε να πάρεις πρώτα τα μωρά τους για να σωθούν».

Ο Ιάσονας Αποστολόπουλος έχει αφιερώσει τη ζωή του στο να σώζει πρόσφυγες στη Μεσόγειο και ονειρεύεται έναν κόσμο στον οποίο να μη χωράει μέσα το τέρας του ρατσισμού και της ξενοφοβίας»

Δείτε την ανάρτησή της:

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…