Η ηλεκτρονική πλατφόρμα εμφάνιζε ανεμβολίαστο ως διπλά εμβολιασμένο

Απίστευτο και όμως αληθινό

Απίστευτο και όμως αληθινό: Μπήκε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του υπουργείου Υγείας προκειμένου να κλείσει ραντεβού για τον πρώτο του εμβολιασμό και ανακάλυψε ότι είναι ήδη εμβολιασμένος και μάλιστα δύο φορές. Ναι καλά ακούσατε.

Πρόκειται για μια περίεργη ιστορία η οποία έφτασε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, καθώς ο άνδρας που εμφανίζεται να έχει εμβολιαστεί δύο φορές και μάλιστα όχι στην Αθήνα αλλά στην Πάτμο κατέθεσε μέσω του δικηγόρου του, Παναγιώτη Χασιώτη μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Όλα έγιναν πριν από μερικές ημέρες. Ο άνδρας μπήκε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα για τους εμβολιασμούς προκειμένου να κλείσει ραντεβού για να κάνει για πρώτη φορά εμβόλιο. Ωστόσο αντιλήφθηκε έκπληκτος ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του υπουργείου Υγείας τον εμφάνιζε να έχει εμβολιαστεί ήδη δύο φορές στην Πάτμο. Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος, όπως επισημαίνει στη μήνυση που κατέθεσε, ουδέποτε έχει επισκεφτεί στην Πάτμο.

Ο άνδρας αρχικά υπέθεσε ότι μάλλον πρόκειται για λάθος. Ωστόσο γρήγορα αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο για τα δικά του προσωπικά στοιχεία, δηλαδή το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ του, τα οποία και αναγράφονταν στο πιστοποιητικό εμβολιασμού που ήταν αναρτημένο στην πλατφόρμα. Το αποτέλεσμα ήταν να προσφύγει μέσω του δικηγόρου του στη Δικαιοσύνη, ενώ ο ίδιος δεν μπορεί να κάνει ούτε το πρώτο του εμβόλιο καθώς εμφανίζεται να έχει κάνει και τις δύο δόσεις.

«Πρόκειται για ένα πρωτοφανές περιστατικό. Πολίτης που μπήκε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα για να κλείσει ραντεβού για το πρώτο του εμβόλιο διαπίστωσε προς μεγάλη του έκπληξη ότι εμφανιζόταν να έχει εμβολιαστεί δύο φορές στο νησί της Πάτμου, το οποίο ουδέποτε έχει επισκεφτεί. Για το γεγονός αυτό καταθέσαμε μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών προκειμένου να γίνει δικαστική διερεύνηση του θέματος και να αποδοθούν ευθύνες σε όσους εμπλέκονται» τονίζει στο documentonews.gr ο δικηγόρος Παναγιώτης Χασιώτης.

Το ερώτημα που τίθεται πως είναι δυνατόν κάποιος να είχε πρόσβαση στο ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ του συγκεκριμένου πολίτη, καθώς πρόκειται για προσωπικά δεδομένα που δεν γίνεται να έχει πρόσβαση ο οποιοσδήποτε, ενώ τίθενται και ερωτήματα περί «τρωτότητας» της πλατφόρμας..

Ο Αμαζόνιος εκπέμπει SOS: Πάνω από το 1/3 έχει επηρεαστεί από την ανθρώπινη δραστηριότητα

Ο Αμαζόνιος εκπέμπει SOS: Πάνω από το 1/3 έχει επηρεαστεί από την ανθρώπινη δραστηριότητα

Σημαντικά μεγαλύτερες οι ζημιές στο δάσος του Αμαζονίου, σε σχέση με αυτές που παρατηρούνταν μέχρι…

Επίθεση φασιστών στο Σύνταγμα: Συγκέντρωση και πορεία για την επέτειο των Ιμίων

Επίθεση φασιστών στο Σύνταγμα: Συγκέντρωση και πορεία για την επέτειο των Ιμίων

Φαίνεται πως δεν μπόρεσαν να χωνέψουν την χθεσινή αντιφαστιστική επικράτιση στο κέντρο της Αθήνας και…

Χρ. Σπίρτζης για Greek Mafia και ΕΛ.ΑΣ: Ο Θεοδωρικάκος συνεχίζει να κάνει τον ανίδεο

Χρ. Σπίρτζης για Greek Mafia και ΕΛ.ΑΣ: Ο Θεοδωρικάκος συνεχίζει να κάνει τον ανίδεο

Ανυποχώρητη μομφή του τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εναντίον του Τάκη Θεοδωρικάκου με φόντο…