Η χύτρα με τη γιδόσουπα

O κορονοϊός χτύπησε «επιτέλους» τους πρόσφυγες και ο κυρ Παντελής ζει το όνειρό του

5072072

Η 21η Απριλίου 2020 ήταν η μέρα που περίμεναν oρδές υπερπατριωτών, εθνικοφρόνων και νεοφιλελέδων για να βγάλουν το άχτι τόσων εβδομάδων κλεισούρας. Η χαρμόσυνη για το συνάφι των Βοριδαίων και των Πλευραίων επέτειος του χουντικού πραξικοπήματος συνέπεσε με ένα γεγονός πολύ πιο χειροπιαστό, ικανό να μιλήσει με «σύγχρονη» διάλεκτο στις καρδιές των ψηφοφόρων και των πελατών τους.

«Ανακοινώνουμε 156 νέα κρούσματα, από τα οποία τα 150 προέρχονται από τη δομή προσφύγων στο Κρανίδι», αποκάλυψε, προσεκτικός αυτή τη φορά στις διατυπώσεις του, ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Στα αυτιά εκείνων που ξέχασαν από πού ήρθε η γιαγιά τους, αυτό το φιρμάνι ακούστηκε σαν γλυκιά μουσική. «Μόνο έξι κρούσματα για τον περιούσιο λαό και άλλα εκατόν πενήντα οι υπάνθρωποι, οι λάθρο, τα πιθήκια, οι ισλαμοφασίστες, οι μπολιαστές, οι τζιχαντιστές», μετέφρασαν με αυτόματο πιλότο.

Οπότε; Οπότε, όξω οι μετανάστες που αλλοιώνουν τον μπολιτιζμό μας και μας φέρνουν και τα ρυπαρά μικρόβιά τους.  

Μπορείς να βγάλεις τον κορονοϊό από τον Έλληνα, αλλά δεν μπορείς να βγάλεις τον Έλληνα από τη χύτρα με τη γιδόσουπα.

Βεβαίως, τα στοιχεία λένε άλλα. Τα κρούσματα στο Κρανίδι φαίνεται ότι προήλθαν από ένα ζευγάρι Ελληνοαμερικανών, που πήραν τον κορονοϊό τους και τον έφεραν για διακοπές στο Πόρτο Χέλι σαν να ήταν κατοικίδιο. Η αρχική επιδημία ξέσπασε από ένα γκρουπ Πελοποννήσιων προσκυνητών, που έσπευσαν στους Αγίους Τόπους να φωτιστούν από το άγιο φως πριν το απαγορεύσουν οι αντίχριστοι. Στη βόρεια Ελλάδα και στα σαλόνια της Αθήνας, ο φονικός ιός μεταδόθηκε από τις κυρίες που έσπευσαν στα ντεφιλέ του Μιλάνου ακροβατώντας με τα τακούνια τους ανάμεσα σε πτώματα άμοιρων Ιταλών.

Στις δομές των προσφύγων και στα πέριξ διενεργήθηκαν αυτές τις μέρες τρομοκρατικές ενέργειες από Ελληνάρες νεοφασίστες, εμπρησμοί, τραμπουκισμοί, προβοκάτσιες και άλλες θεάρεστες δραστηριότητες, στα πλαίσια των εορτασμών του χριστιανικού Πάσχα. Δεν παρατηρήθηκαν όμως κρούσματα της ασθένειας, παρά τις τραγικές συνθήκες διαβίωσης και υγιεινής.  

Οι πρόσφυγες δεν κάνουν ντεφιλέ ούτε έχουν τη δυνατότητα να πεταχτούν στη Μέκκα για να προσκυνήσουν τον θεό που ως αντίχριστοι επιμένουν να προσκυνάνε. Χρειάστηκε η μεσολάβηση του αδάμαστου Έλληνα για να τρυπήσει η πανδημία τα στεγανά μίας δομής και να ενεργοποιηθεί η «υγειονομική βόμβα».

Τον ψηφοφόρο του Άδωνη δεν τον ενδιαφέρουν τέτοιες λεπτομέρειες. Ούτε τον ίδιο τον Άδωνη. Το τροπάριο που ψάλλουν το τελευταίο διήμερο οι χατζηαβάτηδες της κυβέρνησης, τα μπουκωμένα παπαγαλάκια τους και η άμορφη μάζα των νοικοκυραίων είναι το ίδιο που έκανε αυτοδύναμη κυβέρνηση ετούτο το απίθανο ασκέρι. Η Ελλάς κινδυνεύει από τους ισλαμιστές και από τους υπόλοιπους σκούρους.

Ρίχνουμε για γαρνιτούρα και ένα παραμυθάκι για τον Ερντογάν που «στέλνει στην Ελλάδα μολυσμένους μετανάστες» και ιδού, έτοιμο το απολυτίκιο για την αυριανή γιορτή του αη-Γιώργη του καβαλάρη. Όποιον τολμήσει να διαμαρτυρηθεί θα τον ρίξουμε στα νύχια εκείνου του χουλιγκάνου του ΠΑΟΚ, για να μάθει άλλη φορά να κάνει τον σταυρό του σαν άνθρωπος. Και όχι σαν πίθηκας.

Το εκπληκτικό είναι, ότι οι μάζες των κυρ Παντελήδων θεωρούν τον θίασο του Μητσοτάκη αποτυχημένο και «νέο ΣυΡιζΑ», όχι για τις μυριάδες αστοχίες και κυβιστήσεις του, ούτε για την ξεδιάντροπη διασπάθιση του δημόσιου χρήματος, ούτε για το πέπλο σκοταδισμού με το οποίο σκέπασε τη χώρα, αλλά για την ατολμία του στο μεταναστευτικό.

«Σας εκλέξαμε για να σταματήσετε τον εξισλαμισμό της χώρας και για να προστατεύσετε τα ιερά και τα όσια του Έλληνα», διαμαρτύρονται εν χορώ στο Twitter τα «ακάου» με τις υπερήφανες γαλανόλευκες σημαιούλες στο προφίλ. Και το ανατριχιαστικό υστερόγραφο, που εμφανίζεται ολοένα συχνότερα: «Θα αναγκαστούμε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας».

Κάπως έτσι, η κυβέρνηση του σκοταδισμού θα μάθει αυτό που γνώριζε, αλλά προσπερνούσε, προ του σκοπού που άγιαζε τα μέσα. Όταν το φίδι βγει από το αυγό και θεριέψει, θα δαγκώσει το πρώτο πόδι που θα βρει μπροστά του. Όσο πιο καλοθρεμμένο το μπούτι από τη μάσα, τόσο το καλύτερο.

Καλοφάγωτο λοιπόν. Καλή όρεξη και καλή χώνεψη. Μην ενοχλείστε, δεν μιλάω σε εσάς. Στο φίδι που εκκολάψατε μιλάω.  

Θεσσαλονίκη: Αδιανόητο ξύλο οδηγών στην μέση του δρόμου – Τους τραβούσαν για να τους χωρίσουν (Video)

xylo dromos retxiki

Θεσσαλονίκη: Αδιανόητο ξύλο οδηγών στην μέση του δρόμου – Τους τραβούσαν για να τους χωρίσουν (Video)

Οι δύο οδηγοί σταμάτησαν τα οχήματά τους και άρχισαν να πλακώνονται.

H απάντηση Καλλιάνου σε Άδωνι: «Τι θα κάνω αφορά μόνο τον πατέρα μου – Έχω τα πάντα σε μηνύματα»

InCollage 20240424 163106834

H απάντηση Καλλιάνου σε Άδωνι: «Τι θα κάνω αφορά μόνο τον πατέρα μου – Έχω τα πάντα σε μηνύματα»

«Όλα στο φως, χωρίς να φοβηθώ κανέναν που θα προσπαθήσει να με βγάλει ψεύτη», τονίζει…

Απάντηση Βέφας για σχόλια Μαμαλάκη: «Μην ψάχνεις να βρεις κάτι για εμάς, είμαστε αγκαλίτσα» (Video)

MAMALAKIS VEFA

Απάντηση Βέφας για σχόλια Μαμαλάκη: «Μην ψάχνεις να βρεις κάτι για εμάς, είμαστε αγκαλίτσα» (Video)

Η γνωστή μαγείρισσα απάντησε στα σχόλια του συναδέλφου της για την απόφασή της να κατέβει…