Newsroom

Newsroom

Η Χίλαρι Κλίντον και οι… εξωγήινοι

Το ισχυρό χαρτί των… εξωγήινων φέρεται να έπαιξε η υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον. Σύμφωνα με δημοσίευμα αμερικανικής τοπικής

hillary clinton2

Το ισχυρό χαρτί των… εξωγήινων φέρεται να έπαιξε η υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον. Σύμφωνα με δημοσίευμα αμερικανικής τοπικής free-press εφημερίδας, η Κλίντον φέρεται να δήλωσε σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους, πως πρόκειται να «φτάσει στην πηγή της αλήθειας» όσον αφορά τους… εξωγήινους.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει η τοπική εφημερίδα του New Hampshire των ΗΠΑ, Conway Daily Sun, της οποίας η μεγαλύτερη επιτυχία φαίνεται να είναι πως συμπεριέλαβε πρώτη το γνωστό παιχνίδι «Sudoku» στις σελίδες της, η Κλίντον σε συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους της, ανακοίνωσε πως σχεδιάζει να στείλει μια ειδική ομάδα κρούσης στην Περιοχή 51, την άκρως απόρρητη στρατιωτική βάση στη Νεβάδα.  

«Θα φτάσω στην πηγή της αλήθειας», είπε χαρακτηριστικά – όπως μετέδωσε η εφημερίδα – η υποψήφια για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος στην κούρσα για την προεδρία των ΗΠΑ.

Τέλος, όπως σημειώνει η εφημερίδα, ένας από τους επικεφαλής του επιτελείου της Χίλαρι Κλίντον ο οποίος έχει διατελέσει σύμβουλος και του Μπαράκ Ομπάμα, ο Τζον Ποδέστα, στο παρελθόν είχε απευθύνει έκκληση να δημοσιευθούν όλα τα αρχεία που αφορούν σε UFO. «Οι Αμερικανοί πολίτες μπορούν να αντέξουν την αλήθεια» είχε τονίσει χαρακτηριστικά.

 

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…