Η γιούχα κατά Μητσοτάκη αποκάλυψε την άγνωστη σχέση του Άδωνη Γεωργιάδη με τη… Γροιλανδία

Ως γνωστόν, δεν υπάρχουν δυσαρεστημένοι πολίτες, οπότε όποιος διαμαρτύρεται μάλλον είναι εγκάθετος...

5976560

Στην Πεντέλη βρέθηκε χθες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για τις φωτιές που έπληξαν την βορειοανατολική Αττική. Εκεί τον υποδέχθηκαν με έντονα γιουχαρίσματα κάτοικοι της περιοχής, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους για την ολιγωρία του “επιτελικού κράτους” που επέτρεψε στη φωτιά να κάνει… ό,τι ήθελε.

Βέβαια, ως γνωστόν το επίσημο αφήγημα της κυβέρνησης είναι ότι δεν υπάρχουν δυσαρεστημένοι πολίτες – όλοι είναι ικανοποιημένοι με την κυβέρνηση Μητσοτάκη, και αν τυχόν κάποιος χαλάει αυτό το αφήγημα πρέπει να είναι κανένας… εγκάθετος. Και αυτό λίγο-πολύ υποστήριξε για τις χθεσινές διαμαρτυρίες ο υπουργός Υγείας Άδωνης Γεωργιάδης, επιχειρώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Σε ανάρτησή του στα social media, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρει μεταξύ άλλων: “Έξω από το παλαιό Δημαρχείο είχαν συγκεντρωθεί Διαμαρτυρόμενοι και φώναζαν κατά του Πρωθυπουργού και όλων μας γενικά, εικόνες και βίντεο έχουν κατακλύσει τα social media. Εκλέγομαι βουλευτής της περιοχής από το 2007, κατοικώ στην περιοχή αυτή από το 2007, σας διαβεβαιώ ότι όση σχέση είχαν αυτοί οι Διαμαρτυρόμενοι με την περιοχή έχω εγώ με την Γροιλανδία. Κοινώς ήταν διάφορες αποχρώσεις της Αριστεράς, από διάφορα μέρη, αποδιδόμενοι στην αγαπημένη τους συνήθεια…την διαμαρτυρία. Οι πραγματικοί κάτοικοι έχουν πολλά ερωτηματικά και έχουν στενοχωρεθει από το γεγονός της φωτιάς, που έφτασε τόσο χαμηλά μέσα στον αστικό ιστό, αλλά ξέρουν ότι κάναμε εκείνη την ημέρα το ανθρωπίνως δυνατόν και θα μας κρίνουν από την ταχύτητα της αποκατάστασης που είναι ένα μεγάλο στοίχημα για την Κυβέρνηση”.

Η αλήθεια είναι ότι μας εκπλήσσει το γεγονός ότι ένας πολιτικός με τόσο ισχυρές απόψεις κατά της μετανάστευσης έλκει την καταγωγή του από το εξωτερικό, και μάλιστα από τη μακρινή (και παγωμένη) Γροιλανδία.

Οι Προτάσεις μας

5,3 Ρίχτερ στη Θεσπρωτία: Τι λένε οι ειδικοί για τον σεισμό – Βίντεο από τη στιγμή της δόνησης

σεισμος ηπειρος

5,3 Ρίχτερ στη Θεσπρωτία: Τι λένε οι ειδικοί για τον σεισμό – Βίντεο από τη στιγμή της δόνησης

Σεισμική δόνηση, μεγέθους 5,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε, στις 5.32 το πρωί της Κυριακής,…

Ιράν: Επιλέχθηκε νέος ανώτατος ηγέτης – «Θα καταδιώξουμε κάθε διάδοχο» προειδοποιεί το Ισραήλ

AP26066806983900

Ιράν: Επιλέχθηκε νέος ανώτατος ηγέτης – «Θα καταδιώξουμε κάθε διάδοχο» προειδοποιεί το Ισραήλ

Ο νέος θρησκευτικός ηγέτης του Ιράν εξελέγη. Το όνομά του δεν θα αποκαλυφθεί για λόγους…

Σχετικά με ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

«Αποχαιρετιστήριο πάρτι στον γιο του Μητσοτάκη που θα πολεμήσει για τον Τραμπ»: Η εκδήλωση στο Facebook που κάνει θραύση

645122135 1237270741849793 5316320474494402792 n

«Αποχαιρετιστήριο πάρτι στον γιο του Μητσοτάκη που θα πολεμήσει για τον Τραμπ»: Η εκδήλωση στο Facebook που κάνει θραύση

Σύμφωνα με τη λεζάντα της εκδήλωσης ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θα αφήσει στην άκρη τις ανέσεις…

Νοσοκομείο Νίκαιας: Τα ellinika hoaxes «έβγαλαν Fake» τον Άδωνι για την σκηνοθετημένη επίθεση από τον γιατρό

adono xoahes

Νοσοκομείο Νίκαιας: Τα ellinika hoaxes «έβγαλαν Fake» τον Άδωνι για την σκηνοθετημένη επίθεση από τον γιατρό

Τα ellinika hoaxes «τσίμπησαν» τον Άδωνι Γεωργιάδη για την δήθεν επίθεση που δέχθηκε απο τον…

Κυνική ομολογία Γεωργιάδη για τα επεισόδια στο «Νίκαια»: «Το κράτος μπορεί να ασκεί βία» (video)

5048133

Κυνική ομολογία Γεωργιάδη για τα επεισόδια στο «Νίκαια»: «Το κράτος μπορεί να ασκεί βία» (video)

Ο Γεωργιάδης δεν περιορίστηκε στην υπεράσπιση της αστυνομικής επέμβασης. Επιτέθηκε στους ίδιους τους εργαζόμενους του…