Newsroom

Newsroom

Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ δεν συνεχίζει την απεργία: Είμαστε επιστρατευμένοι και όχι υποταγμένοι

Στις θέσεις τους θα βρίσκονται από αύριο όλοι οι υπάλληλοι της ΔΕΗ καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση της ΓΕΝΟΠ, η 48ωρη…

genop dei 0

Στις θέσεις τους θα βρίσκονται από αύριο όλοι οι υπάλληλοι της ΔΕΗ καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση της ΓΕΝΟΠ, η 48ωρη απεργία ολοκληρώνεται στις 12 το βράδυ και δε θα συνεχιστεί.

Στις 16.30 το απόγευμα της Κυριακής, η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ανακοίνωσε ότι η 48ωρη απεργία που βρίσκεται σε εξέλιξη και ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα της Κυριακής δεν θα συνεχιστεί.

Οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ κάλεσαν τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ να επιστρέψουν στα πόστα τους πειθαρχώντας σε όσα αναφέρονται στα προσωπικά φύλλα επιστράτευσης προκειμένου να αποφύγουν να βρεθούν αντιμέτωποι με τον κίνδυνο της απόλυσης, όπως έχουν ευθέως προειδοποιήσει κυβερνητικοί παράγοντες.

«Η 48ωρη απεργία ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ολοκληρώνεται σήμερα. Είμαστε επιστρατευμένοι και όχι υποταγμένοι», είπε πριν από λίγα λεπτά το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Κωνσταντίνος Βαρσάμης, έπειτα από τη συνεδρίαση των συνδικαλιστών των σωματείων εργαζομένων στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού.

Η 48ωρη απεργια που κήρυξε η ΓΕΝΟΠ την Παρασκευή ολοκληρώνεται τα απόψε τα μεσάνυχτα και οι συνδικαλιστές δεν προτίθενται να προκηρύξουν νέα απεργία.

«Ο αγώνας συνεχίζεται με άλλες μορφές κινητοποιήσεων», δήλωσε ο κ. Βαρσάμης. Ερωτηθείς τι πρέπει να πράξουν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ που λαμβάνουν τα ατομικά φύλλα επίταξης, ο συνδικαλιστής της ΓΕΝΟΠ απάντησε: «Κανονικά θα πρέπει να πάνε εκεί που ορίζει το φύλλο επίταξης», καλώντας εμμέσως τους εργαζόμενους να πειθαρχήσουν.

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

τραμπ πυρ

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

Ο άνθρωπος που αυτοπυρπολήθηκε έλαβε ιατρική βοήθεια και μεταφέρθηκε από την περιοχή