Η φρουρά του Μητσοτάκη ήταν αυτή που ξυλοκόπησε τον μοτοσυκλετιστή;

Σοβαρό ηθικό και πολιτικό θέμα προκύπτει, αν τελικώς ισχύει η πληροφορία-παρουσιάζει το documentonews-που θέλει τους αστυνομικούς που  την Δευτέρα ξυλοκόπησαν μοτοσυκλετιστή, επειδή τόλμησε να διαμαρτυρηθεί, όταν του έκλεισε τον δρόμο μια λιμουζίνα επισήμου, παραβιάζοντας μάλιστα τον κόκκινο σηματοδότη, πιθανόν να ανήκει στη φρουρά του Πρωθυπουργού.

5002288 1

Η μηχανή με πινακίδα ΙΖΟ 955, δεν είναι καταχωρημένη επισήμως και φαίνεται να ανήκει στην Υπηρεσία Προέδρου Μελών Κυβέρνησης, και να έχει διατεθεί στη φρουρά του Πρωθυπουργού. Είναι δε μία από τις πέντε που έχουν αγοραστεί πρόσφατα και έχουν διατεθεί στον Αρχηγό της ΕΛΑΣ, τον Διοικητή της ΕΥΠ και κάποια μέλη του Μαξίμου.

 

Μάλιστα, στο βίντεο αφού δημοσιοποιήθηκε που καταγράφει το  απίστευτο σκηνικό και  το καουμποϋλίκι, εις βάρος του διερχόμενου μοτοσυκλετιστή, επειδή  τόλμησε να διαμαρτυρηθεί,  δεν υπήρξε καμιά ανακοίνωση που θα υπόσχεται έστω έρευνα, ακόμα και μετά την αντίδραση του τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση, που ζήτησε να γίνει έρευνα για το περιστατικό καθώς και να γνωστοποιηθεί το όνομα και η ιδιότητα του φυλασσόμενου προσώπου.

Φυσικά ούτε φωνή ούτε ακρόαση από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Είναι προκλητικό και ανήθικο, πολίτης να πέφτει θύμα αστυνομικής βίας από συνοδεία μέλους της κυβέρνησης και όχι μόνο να μην υπάρχει αναφορά στο περιστατικό και τιμωρία, αλλά αντιθέτως να ευνοούνται σενάρια πως επρόκειτο για φρουρά επιχειρηματία.

Πέρα από την ίδια την αστυνομική βία, είναι πολύ σοβαρό επίσης το γεγονός πως το κυβερνητικό αυτοκίνητο, το οποίο πιθανολογείται πως χρησιμοποιεί ένας πολύ στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη κινείται παραβιάζοντας τον ΚΟΚ, σε μια άδεια μάλιστα Αθήνα λόγω πανδημίας. Ο δε ξυλοδαρμός του πολίτη έγινε παρουσία του κυβερνητικού στελέχους.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…