Η φράση του Γεωργιάδη στον Αυτιά που «κάρφωσε» τη μεταγραφή Καρανικόλα στη Ν.Δ. (video)

Ο Άδωνης Γεωργιάδης άκουσε την αντι-ΣΥΡΙΖΑ υστερία του Σπύρου Καρανικόλα και το μαρτύρησε

καρανικόλας γεωργιάδης

Ήθελε ο Καρανικόλας να κρυφτεί και η.. πολιτική χαρά του Γεωργιάδη δεν τον άφηνε.

Ήταν το όχι και τόσο μακρινό 2018 όταν ο Άδωνης Γεωργιάδης άκουγε την αντι-ΣΥΡΙΖΑ υστερία του Σπύρου Καρανικόλα να ξεδιπλώνεται στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά. Ήταν, βλέπετε, μια από τις προσπάθειες που έκανε ο φέρελπις πολιτικός να πείσει το πτωχευμένο και διεφθαρμένο πολιτικό προσωπικό της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, ότι είναι αρκετά αντι-συριζα και αντι-αριστερός.

Και προσπάθησε αρκετά, και τα κατάφερε. Τα πήγε μάλιστα τόσο καλά, που έπεισε ακόμα και τον Γεωργιάδη ο οποίος κατέληξε να λέει στον αέρα του ΣΚΑΪ, ότι «Εγώ αν ψήφιζα ΠΑΣΟΚ, θα ψήφιζα Καρανικόλα!».

Βέβαια, μια πιο προσεχτική ανάλυση, ή, για να το θέσουμε καλύτερα, μια υπόθεση εργασίας με ισχυρά ερείσματα στην -παρασκηνιακή- πολιτική πραγματικότητα, θα έλεγε ότι ο Γεωργιάδης δήλωνε απλά περήφανος για ένα από τα πολιτικά του παιδιά.

Μα πώς γίνεται να είναι πολιτικό του παιδί ο γυρολόγος Καρανικόλας εφόσον τότε δεν είχε πάει στη Νέα Δημοκρατία; Μα ο Καρανικόλας δεν φημίζεται για τις πολιτικές του αρχές και τη πολιτική του σταθερότητα.

Διαβάστε περισσότερα: «Πάρτι» με το τατουάζ του Καρανικόλα: Η συμβουλή Βαξεβάνη και οι άλλες προτάσεις

Τα λέει και το ίδιο το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ με επίσημη ανακοίνωσή του. «Από την Κατσέλη στον Μητσοτάκη, ένα τατουάζ δρόμος» έγραφε η επίσημη ανακοίνωση που έβγαλε χθες. Ξέχασαν βέβαια στη Χαριλαόυ Τρικούπη να αναφέρουν ότι εργάστηκε και στο επιτελείο του Λοβέρδου.

Σε κάθε περίπτωση, ο γυρολόγος Καρανικόλας βρήκε σπίτι και τον υποδέχονται πλέον πανηγυρικά. Όχι όλοι, αλλά τουλάχιστον αυτοί που τον περίμεναν με ανοιχτές αγκάλες ήδη από το 2018.

Για «άξιο πολιτικό» έκανε λόγο ο Γεωργιάδης ενώ από την άλλη ο Καρανικόλας που ξαφνικά του «γυάλισε» η ΝΔ έγραφε ότι αισθάνεται μεγάλη τιμή που τον αποθεώνει ο Άδωνις.

Μάλιστα, υπόσχεται να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης του Μητσοτάκη!

Αλλά τα μεγάλα προβλήματα του Καρανικόλα τώρα αρχίζουν. Με ποια γόμα θα σβήσει το τατουάζ του Κινήματος Αλλαγής; Αυτά είναι σοβαρά προβλήματα. Αλλά εσείς που δεν τρέφεται συμπάθεια με τους πολιτικούς καριέρας που ακολουθούν πιστά τα βήματα του Ψαριανού, δεν μπορείτε να αντιληφθείτε τις αγωνίες αυτού του λαμπρού νέου.

Πάντως, δεν φαίνεται να έχει το ίδιο άγχος για την παρακολούθησή του με το Predator. Τατουάζ ή παρακολούθηση με Predator; Τι να απασχολεί άραγε περισσότερο τον Καρανικόλα;

 

Zantac: Τεράστιες αποζημιώσεις 100 εκατ. δολαρίων μετά από 4.000 αγωγές στις ΗΠΑ – Συνδέουν το φάρμακο με καρκίνο (Έγγραφα)

Zantac FAQs img

Zantac: Τεράστιες αποζημιώσεις 100 εκατ. δολαρίων μετά από 4.000 αγωγές στις ΗΠΑ – Συνδέουν το φάρμακο με καρκίνο (Έγγραφα)

Όπως μετέδωσε το Bloomberg, η συμφωνία προβλέπει την καταβολή 25.000 δολαρίων σε κάθε χρήστη.

Βίσση για αντιδράσεις με συνέντευξη Καρβέλα: «Τι να τον δω; Αυτόν αγάπησα, αυτόν ερωτεύτηκα, αυτόν πιστεύω» (Video)

0359vissikareb0710

Βίσση για αντιδράσεις με συνέντευξη Καρβέλα: «Τι να τον δω; Αυτόν αγάπησα, αυτόν ερωτεύτηκα, αυτόν πιστεύω» (Video)

Τον ξαναγνώρισε ο κόσμος που δεν τον ήξερε, πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Δεν θα γίνει η συναυλία του στο Columbia – Η συγκλονιστική ανάρτηση για όσα ζει αυτές τις μέρες στις ΗΠΑ

Αλκίνοος Ιωαννίδης

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Δεν θα γίνει η συναυλία του στο Columbia – Η συγκλονιστική ανάρτηση για όσα ζει αυτές τις μέρες στις ΗΠΑ

«Είδα την είσοδο της αστυνομίας στο πανεπιστήμιο Columbia» - Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης ανακοίνωσε πως η…