Newsroom

Newsroom

OPEN: Η φιλική «καρπαζιά» του Χρ. Νικολαΐδη στον οπερατέρ του μετά την επίθεση πολιτοφυλακής (video)

Αυθόρμητη «πολυκοσμία» στην ανταπόκριση του Open από το Κίεβο

Screenshot 2022 03 05 190703

Στιγμές δημοσιογραφικής ειλικρίνειας εκτυλίχθηκαν στον «αέρα» του Open όταν ο ανταποκριτής του καναλιού στο Κίεβο, Χρήστος Νικολαϊδης συνδέθηκε προκειμένου να μεταδώσει την επίθεση που δέχτηκε το συνεργείο από ομάδα ουκρανών πολιτοφυλάκων.

Συγκεκριμένα, όπως περιγράφει ο Χρήστος Νικολαΐδης, οι πολιτοφύλακες απείλησαν με την κάνη των όπλων τους τον οπερατέρ Δημήτρη Αλεξάκη, με τον ίδιο να ξαπλώνει στο έδαφος με τα χέρια στον αέρα προκειμένου να δείξει ότι δεν έχει κακές προθέσεις. Την κατάσταση εκτόνωσε ο «φίξερ» της αποστολής και παλαίμαχος οπερατέρ, Νίκος Καραπαναγιώτης, ο οποίος, καθώς γνωρίζει τη γλώσσα, εξήγησε τη φύση της δουλειάς όσων βρίσκονταν εκεί.

Σε μια σύνδεση που χαρακτηρίστηκε από θετικά συναισθήματα μετά το άγχος που βίωσαν τα μέλη της αποστολής, οι Δημήτρης Αλεξάκης και Νίκος Καραπαναγιώτης εμφανίστηκαν στο πλευρό του Χρήστου Νικολαΐδη στο πλάνο και μίλησαν για την εμπειρία τους. 

Ιδιαίτερη στιγμή η φιλική «καρπαζιά» του Νικολαΐδη στον Αλεξάκη, όταν ο ίδιος παραδέχτηκε ότι την ώρα που ο πολιτοφύλακας φώναζε και τον απειλούσε με το καλάσνικοφ, εκείνος σκεφτόταν να καταγράψει όσα γίνεται περισσότερα από τα όσα συνέβαιναν.

Συγκινητική και η παρέμβαση του Νίκου Καραπαναγιώτη που σε μια σοφή αποστροφή του λόγου του σημείωσε: «Το μόνο που μας διδάσκει η ιστορία είναι ότι δε μας διδάσκει τίποτα».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

τραμπ πυρ

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

Ο άνθρωπος που αυτοπυρπολήθηκε έλαβε ιατρική βοήθεια και μεταφέρθηκε από την περιοχή