Η Φαίη Σκορδά δηλώνει μεγάλη θαυμάστρια του Δημήτρη Ιτούδη: «Είναι γλυκός και κούκλος» (video)

Η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε σε μια τυχαία συνάντηση που είχε με τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ, Δημήτρη Ιτούδη

Καταγραφή 16

Μεγάλη θαυμάστρια δήλωσε η Φαίη Σκορδά για τον Έλληνα Ομοσπονδιακό προπονητή, Δημήτρη Ιτούδη, στην εκπομπή «Πρωινό μας».

Παρά την ήττα που υπέστη η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ και η οποία σόκαρε όλο το πανελλήνιο προκαλώντας μεγάλη συναισθηματική φόρτιση, η γνωστή παρουσιάστρια βρήκε μόνο καλά λόγια να πει για τον Έλληνα Ομοσπονδιακό Προπονητή.

Η γνωστή παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά αποκάλυψε στην εκπομπή «Πρωινό μας» μια τυχαία συνάντηση που είχε με τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ, Δημήτρη Ιτούδη.

Αναλυτικότερα, η παρουσιάστρια δήλωσε ότι συνάντησε τον προπονητή σε γνωστό εστιατόριο των Βορείων Προαστίων και δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της για τον χαρακτήρα αλλά και τη γοητεία του.

«Τον συνάντησα σε εστιατόριο των βορείων προαστίων μια ήμερα πριν φύγουν. Τον είχα συναντήσει στην προετοιμασία για την εκπομπή μας. Τι γλυκός άνθρωπος. Μου έλεγε για τις κόρες του»

Μάλιστα η Φαίη Σκορδά είναι τόσο μεγάλη θαυμάστρια του Δημήτρη Ιτούδη, επαναλαμβάνοντας δύο φορές τις λέξεις «Ωραίος» και «Καλός».