Newsroom

Newsroom

Η Ευρωλίγκα πνέει τα λοίσθια-Ραγδαίες οι εξελίξεις μετά την παραίτηση του No2 της λίγκας

Επικίνδυνοι τριγμοί στα θεμέλια της διοργάνωσης μετά την αιφνίδια παραίτηση του Νο2 του θεσμού και δεξιού χεριού του Τζόρντι Μπερτομέου.

5c20e7e7cd3a1819ca187d1f

Σοκ έχει προκληθεί σε ολόκληρο το ευρωπαϊκό μπάσκετ στο άκουσμα της είδησης πως ο Έντουαρντ Σκοτ παραιτήθηκε από την θέση του εκτελεστικού διευθυντή της Λίγκας. Ο Σκοτ βρισκόταν στην… υπηρεσία της Ευρωλίγκας για 14 συναπτά έτη και αποτελούσε το δεξί χέρι του Τζόρντι Μπερτομέου.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής τηλεδιάσκεψης της διοργάνωσης, ο εκτελεστικός διευθυντής της Λίγκας ανακοίνωσε ότι παραιτείται, τονίζοντας ότι η απόφαση αυτή είχε παρθεί από τον περασμένο Ιούλιο. Και φυσικά μετά από αυτό προκύπτει το ερώτημα για την έθεσε τώρα στους μετόχους και τους συνεργάτες του.

Πλέον, με την παραίτηση Σκοτ, θεωρείται δεδομένο ότι ο Τζόρντι Μπερτομέου βρίσκεται σε ακόμα πιο δεινή θέση.   Με ένα υγειονομικό πρωτόκολλο… λάστιχο έχει να αντιμετωπίσει εκτός από την πανδημία, και τα παράπονα των ομάδων για τον τρόπο διαχείρισή της, ενώ προσπαθεί να κάνει τους χορηγούς να πιστέψουν ότι… γίνεται ένα κανονικό πρωτάθλημα ότι η λίγκα θα ολοκληρωθεί κανονικά φέτος

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.