Η Ευδοκία – θύμα των Τεμπών σπάει τη σιωπή της – «Δεν ήταν ατύχημα, ήταν δολοφονία» (video)

Η Ευδοκία «βάζει πλάτη» στον αγώνα για να επέλθει Δικαιοσύνη και για να αποκαλυφθούν όλοι οι ένοχοι του δυστυχήματος στα Τέμπη

My project 1 72

Δεν έχει περάσει καιρός από τη τότε που ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραχώρησε συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, στο πλαίσιο της οποίας είχε ζητήσει από την Ευδοκία που ήταν επιβάτης να «βάλει πλάτη».

Διαβάστε Περισσότερα: Σταύρο, οι ερωτήσεις που ξέχασες

Συγκεκριμένα, ο Σταύρος Θοδωράκης στη συνέντευξη «πλυντήριο» που πήρε από τον Μητσοτάκη, είχε συλλέξει ερωτήσεις ανθρώπων που βρισκόντουσαν στο τρένο για να τις μεταφέρει στον πρώην Πρωθυπουργό.

Μεταξύ των ανθρώπων που απεύθυναν ερώτηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ήταν και η Ευδοκία από την οποία ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να «βάλει πλάτη».

Μήνες αργότερα, η Ευδοκία βάζει πλάτη, αλλά στον αγώνα για να επέλθει Δικαιοσύνη και για να αποκαλυφθούν όλοι οι ένοχοι του δυστυχήματος.

Η Ευδοκία βάζει πλάτη φτιάχνοντας ένα video που είναι «γροθιά» στο στομάχι και στέλνει το δικό της μήνυμα, χαρακτηρίζοντας το ατύχημα ως «δολοφονία». «Δεν ήταν ατύχημα, ήταν δολοφονία» λέει χαρακτηριστικά.

Ολόκληρο το μήνυμα της Ευδοκίας για το δυστύχημα στα Τέμπη

Σε παρακαλώ, σταμάτα να σκρολάρεις. Είμαι η Ευδοκία και επέζησα ενός πρωτοφανούς εγκλήματος που δεν έπρεπε ποτέ να συμβεί.

Πριν 3 μήνες, 57 αθώες ψυχές, οι περισσότεροι φοιτητές έχασαν την ζωή τους σε μια μετωπική σύγκρουση δυο τρένων στην Ελλάδα και οι υπόλοιποι ζούμε με σοβαρά τραύματα και με τον φόβο της επανάληψης.

Δεν ήταν ατύχημα. Για μήνες η ΡΑΣ και οι υπάλληλοι των τρένων έστελναν επαναλαμβανόμενες γραπτές προειδοποιήσεις για αυτό που τελικά έγινε.

Δεν ήταν ατύχημα, ήταν δολοφονία. Μιλάμε για αμέλεια ή για πιθανή εξαπάτηση από ενδεχόμενο δόλο που προκάλεσε μια πολύνεκρη δολοφονία.

Και τι έχει αλλάξει από τότε; Απευθύνομαι στους πολίτες της Ελλάδας, της Ευρώπης, του κόσμου να ρίξουμε φως στην υπόθεση. Κοινοποιώντας το μήνυμα, ασκούμε πίεση για δικαιοσύνη, για διαφάνεια για να κάνουμε την

Ελλάδα πάλι ασφαλή για τους κατοίκους, για τους επισκέπτες και το πιο σημαντικό για την συνείδησή μας.

Η πατρίδα της δημοκρατίας, η αγαπημένη Ελλάδα μας κλονίζεται ανησυχητικά από το σύστημά της. Το κάνουμε για τις ψυχές που εξαϋλώθηκαν , κυριολεκτικά ακαριαία, το κάνουμε γιατί έχουμε ξυπνήσει, το κάνουμε γιατί μπορούμε.
Τίποτα άλλο εκτός από την αλήθεια.

Η κυβέρνηση μας βεβαίωσε για την ασφάλειά μας, Για την επιτυχία της επένδυσης ακόμα και λίγες μέρες πριν την σύγκρουση.

“Ντρέπομαι που θέτετε θέμα ασφαλείας” είπε στην Βουλή λίγες μέρες νωρίτερα, ο υπουργός Μεταφορών. “Και θα ήθελα να ανακαλέσετε αμέσως. Είναι ντροπή όταν σας εξήγησα και το ξαναλέω, διασφαλίζουμε την ασφάλεια…”

Ισχυρίζονταν δημόσια ότι το ETCS, το πιο βασικό σύστημα ασφαλείας που όλες οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης υποχρεούνται να έχουν ήταν σε λειτουργία. Και συνέχισαν τα ψέματα ακόμα και μετά την σύγκρουση. Ολα είναι καταγεγραμμένα. Ο υπουργός Μεταφορών υπέγραψε συμφωνία που ζημίωσε τα ταμεία των ελληνικών σιδηροδρομικών ταμείων για 797 εκατομμύρια μόνο για το 2022, στις 9 Ιουλίου, στα γενέθλιά μου, τι ειρωνεία!

Τρεις μήνες μετά οι πιο σοβαρές ερωτήσεις μένουν αναπάντητες.

Γιατί υπάρχει αυτή η ενοχλητική σύγχυση μεταξύ των ευθυνών του επιβάτη, του σταθμάρχη και του υπουργού Μεταφορών;

Γιατί; Γιατί οι έρευνες δεν κάνουν αποκαλύψεις πριν τις εκλογές;

Είναι ντροπή μια νέα τραυματισμένη γυναίκα να εκθέτει έτσι τον εαυτό της αλλά τώρα είστε εσείς στο στόχαστρο.

Μετά από μια σύγκρουση με την πραγματικότητα όπου τα ψεύτικα λόγια του παρελθόντος συγκρούονται με τις αληθινές μας πράξεις στο παρόν, θα σας δείξουμε την πραγματική μας δύναμη.

Ας τους δείξουμε ποιοι είμαστε, ας τους δείξουμε τώρα, με τις δημοσιοποιήσεις μας, με τα σχόλιά μας, με τα like, ακόμα και με την αντιγραφή συνδέσμου, μας βοηθάτε να νικήσουμε.

Πως; Δίνοντάς μας το φως, την προσοχή σας, πιέζουμε τις νομικές διαδικασίες, να τεθούν με διαφάνεια, λόγω της δημόσιας έκθεσης. Κβαντική φυσική.

Μας παρακολουθούν αλλά τώρα τους παρακολουθούμε και εμείς.

Καλώς ήρθατε στην Νέα Εποχή.

Ευχαριστώ.»

Παρ’ ολίγον τραγωδία στην Εύβοια – Έσωσε την ζωή του φίλου του με τη λαβή Χάιμλιχ

hwkb17 063

Παρ’ ολίγον τραγωδία στην Εύβοια – Έσωσε την ζωή του φίλου του με τη λαβή Χάιμλιχ

Την συγκλονιστική περιπέτεια του ανήλικου, αλλά και την μέγιστη σημασία της γνώσης πρώτων βοηθειών εξηγεί…