Η «εθνική μας τελετάρχης» φτιάχνει ψηφιακή πλατφόρμα εσωτερικού διαλόγου και παίρνει ΑΦΜ

Η  Γιάννα Αγγελοπούλου έχει πλέον το προνόμιο να μην λείπει από κανένα μεγάλο εορτασμό, από κανένα μεγάλο event – από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 μέχρι και τα 200 χρόνια από την Επανάσταση. Για αυτό τον λόγο τρέχει με γρήγορους ρυθμούς τις πρωτοβουλίες της Επιτροπής “2021'', που και επισήμως έχει πλέον ξεκινήσει τη λειτουργία της για τους εορτασμούς των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

Δασκαλοπούλου

Η Γιάννα Αγγελοπούλου- επικεφαλής του “Ελλάδα 2021”-έχει πλέον ξεκινήσει τη λειτουργία της για τους εορτασμούς των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821. Η ίδια, το επόμενο διάστημα ρίχνει όλο της το βάρος στην ετοιμασία της Επιτροπής για το ρόλο που θα παίξει, επιδιώκοντας να επιλυθούν τα ουκ ολίγα οργανωτικά προβλήματα. 

Πρώτα απ’ όλα να πάρει ΑΦΜ η “Ελλάδα 2021”, ώστε να μπορεί να λάβει τις χορηγίες και να ξεκινήσει τη λειτουργία της.

Δεύτερον, τρέχει για να ετοιμαστούν τα γραφεία που θα στεγάζεται η Επιτροπή, στην οδό Μέρλιν, στο κτίριο της Βουλής, που παραχωρεί και το σχετικό χώρο.

Παράλληλα, δημιουργεί εσωτερική ψηφιακή πλατφόρμα ώστε να γίνεται διάλογος και να υπάρχει ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών της “Επιτροπής Σοφών”, των ιστορικών δηλαδή που επιλέχθηκαν, ώστε να αρχίσουν να αποκτούν μια “ομοιογένεια” ενόψει της πρώτης συνεδρίασής τους, αλλά και προκειμένου να καταθέτουν τις προτάσεις τους για τις επόμενες κινήσεις…

Βέβαια, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι ετοιμάζεται να κάνει ένα ακόμη δαπανηρό σόου.  Και όχι άδικα . Το εγχείρημα των Ολυμπιακών αγώνων μας  κόστισε ακριβά, πολύ ακριβά! Τώρα ετοιμάζει το δεύτερο χτύπημα...

 

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…