Newsroom

Newsroom

Η εθελόντρια Κατερίνα Ιωαννίδου ζητά να «κατέβει» η φωτογραφία της από αφίσα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

 Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ φαίνεται να χρησιμοποίησε το πρόσωπο της εθελόντριας χωρίς να την ρωτήσει

5354930

Τη φωτογραφία της Κατερίνας Ιωαννίδου φαίνεται να χρησιμοποίησε σε αφίσα του η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδρασή της ίδιας.

Στην αφίσα, με σύνθημα: «Για να αναπνεύσουμε πρέπει να τους ανατρέψουμε» και «Κάτω η εγκληματική κυβέρνηση της ΝΔ», η ΑΝΤΑΡΣΥΑ χρησιμοποίησε το πρόσωπο της εθελόντριας για να ισχυροποιήσει το στίγμα του πολιτικού μηνύματος που ήθελα να μεταφέρει στον κόσμο, χωρίς ωστόσο να την ρωτήσει.

Για αυτόν τον λόγο και η ίδια μέσω Facebook ζητεί από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ να αποσύρει τη φωτογραφία της, τονίζοντας ότι δεν επιθυμεί οι φωτογραφίες να χρησιμοποιούνται για καμία αφίσα κόμματος. «Δεν έχει σχέση η εμπλοκή μου στις φωτιές με καμία πολιτική διαμάχη».

Η ανάρτηση που έκανε η Κατερίνα Ιωαννίδου:

«Θα παρακαλέσω θερμά το ΑΝΤΑΡΣΥΑ να αποσύρει τη φωτογραφία μου από την αφίσα της άμεσα!!!! Δεν έχω δώσει την άδειά μου να χρησιμοποιήσετε τη φωτογραφία μου γενικά και ειδικά σε πολιτικά και κομματικά παιχνίδια!!!! Παρακαλώ πολύ δεν επιθυμώ να υπάρχει σε οποιουδήποτε κόμματος την αφίσα το πρόσωπό μου ούτε να λάβω μέρος σε τέτοιες διαμάχες!!!!! Δεν έχει σχέση η εμπλοκή μου στις φωτιές με καμία πολιτική διαμάχη!!!!!! Παρακαλώ άμεσα να αφαιρεθεί η φωτογραφία μου από τις αφίσες οποιουδήποτε κόμματος!!!!!».