«Στην ΕΡΤ έπαθαν εγκεφαλικό» – Η ΕΡΤ «κόβει» τον «Τρίτο Όροφο» και ο Καφετζόπουλος ξεσπά (Video)

Το πρόωρο τέλος δεν μπορεί να αποφευχθεί - Ποια ήταν η αρχική σύμφωνία.

tritos orofos3

Πρόωρο φινάλε θα κάνει η σειρά  “Τρίτος Όροφος” της ΕΡΤ, με τους Αντώνη Καφετζόπουλο και Λυδία Φωτοπούλου. Αλλάζει ο προγραμματισμός για τη μίνι σειρά που αποτελείται από 15λεπτα επεισόδια, σε σχέση με το αρχικό πλάνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Συγκεκριμένα, η σειρά της ΕΡΤ στην οποία παρουσιάζεται η καθημερινή ζωή ενός ζευγαριού συνταξιούχων και που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό, θα κάνει φινάλε στις 30 Οκτωβρίου, γεγονός που δεν άρεσε καθόλου στον Καφετζόπουλο.

Η αρχική συμφωνία ήταν να προβληθούν εξήντα επεισόδια διάρκειας δεκαπέντε λεπτών, τα οποία θα έφταναν μέχρι τον Δεκέμβριο. Το πρόωρο τέλος, ωστόσο, δεν μπορεί να αποφευχθεί.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ΕΡΤ προβάλλει διπλά επεισόδια, προκειμένου να καλύψει το μισάωρο κενό στο πρόγραμμά της. Έτσι, αντί τα επεισόδια να φτάσουν μέχρι τον Δεκέμβριο, η “αυλαία” θα πέσει στο τέλος του Οκτωβρίου.

Αντώνης Καφετζόπουλος: Το ξέσπασμά του κατά της ΕΡΤ για τον “Τρίτο Όροφο”

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στις αρχές Οκτωβρίου στο «Πάμε Δανάη!», ο Αντώνης Καφετζόπουλος είχε εκφράσει την οργή του για τον προγραμματισμό των επεισοδίων από την πλευρά της ΕΡΤ.

Ο ηθοποιός, δεν δίστασε να ασκήσει κριτική για τον προγραμματισμό των επεισοδίων, λέγοντας πως οι ιθύνοντες έχουν “ιατρικό πρόβλημα”.

«Στην ΕΡΤ έπαθαν εγκεφαλικό και βάζουν διπλά επεισόδια. Μόνο η ιατρική μπορεί να απαντήσει. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό! Η ιδέα ήταν ότι θα κάναμε 15 λεπτά την ήμερα και βάζουν το ένα μετά το άλλο. Μου απάντησαν με τρόπο που μαρτυρά ιατρικό πρόβλημα, εγκεφαλικό. Ένα παράδειγμα διάρκειας στον χώρο είμαι εγώ. Στα 73 μου εξακολουθώ ό,τι κάνω να το κάνω με έναν τρόπο που δεν μπορείς να τον πεις αδιάφορο», είχε πει χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

ek nektt

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

Ο ίδιος μίλησε ψευδοδικαιωματισμούς μειοψηφιών την ώρα που περνούσε μηνύματα... αγάπης και αναστάσεως