Η εργατική τάξη πήγε Eurovision (βίντεο)

Μπορεί οι περισσότεροι να ασχολήθηκαν με τη νικήτρια του διαγωνισμού της Eurovision, Κουίν Κοντσίτα και το πώς πήγε η ελληνική…

eurovision

Μπορεί οι περισσότεροι να ασχολήθηκαν με τη νικήτρια του διαγωνισμού της Eurovision, Κουίν Κοντσίτα και το πώς πήγε η ελληνική συμμετοχή, κάποιοι όμως βρήκαν την ευκαιρία να συγκεντρωθούν στην Κοπεγχάγη, έξω από το χώρο όπου διεξήχθη ο τελικός, και να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους στους απολυμένους εργαζόμενους των καταστημάτων «Metropolis».

Οι συγκεντρωμένοι κρατούσαν πανό που έγραφε: «The Greek participation in Eurovision is paid with the blood of the laid-off workers of the Metropolis stores»– («Η ελληνική συμμετοχή στην Eurovision γίνεται με το αίμα των απολυμένων των καταστημάτων Metropolis»). Υπενθυμίζουμε ότι το τηλεοπτικό κανάλι «MAD», ιδιοκτησίας Ανδρέα Κουρή όπως και τα «Metropolis», είχαν αναλάβει τη διοργάνωση του ελληνικού τελικού της Eurovision. Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν, επίσης, τον κ. Κουρή για το κατέβασμα βίντεο διαμαρτυρίας που είχαν αναρτήσει οι ίδιοι στο YouTube.  

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…