Η έρευνα για τα επεισόδια στη Βουλή θα βγάλει… λαγούς

Εξελίξεις σχετικά με τα επεισόδια στο πρόσφατο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, προαναγγέλλει η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, σε συνέντευξη της στο «Έθνος» και αποκαλύπτει πως υπήρχαν «καθοδηγητές και υποκινητές».

γεροβασιλη

Την εκτίμηση της ότι η έρευνα για την απόπειρα εισβολής στο Κοινοβούλιο και το ξέσπασµα ακροδεξιάς βίας στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία θα βγάλει… λαγούς, εκφράζει  η υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Η Όλγα Γεροβασίλη είναι βέβαιη ότι υπήρχαν καθοδηγητές και υποκινητές, προσθέτοντας ότι «όλα τα δεδοµένα έχουν συγκεντρωθεί µε καταθέσεις». Η υπουργός κατακρίνει τη στάση του προέδρου της Νέας ∆ηµοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, που «δεν ψέλλισε τις λέξεις “ακροδεξιός” και “ακροδεξιά βία”». Μπροστά σε αυτό το σκηνικό η στάση της Νέας ∆ηµοκρατίας είναι προκλητική. Η ΝΔ δεν είπε ούτε  µία λέξη δεν είπε για τα απειλητικά µηνύµατα, για τη στοχοποίηση εκπροσώπων του Κοινοβουλίου, για τις εµπρηστικές επιθέσεις στα σπίτια βουλευτών, για όλη αυτή την προσπάθεια τροµοκράτησης.

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους