Newsroom

Newsroom

Η επιστροφή του Ομπράντοβιτς στο Φάληρο

Το σημαντικότερο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης των ομίλων της Euorleague διεξάγεται απόψε το βράδυ στις 21:30 (απευθείας μετάδοση…

obradovic

Το σημαντικότερο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης των ομίλων της Euorleague διεξάγεται απόψε το βράδυ στις 21:30 (απευθείας μετάδοση από τη ΔΤ) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, μεταξύ του Ολυμπιαού και της Φενερμπαχτέ.

Οι “ερυθρόλευκοι” θα βρουν απέναντί τους, στην προσπάθειά τους να δατηρήσουν το αήττητό τους στη διοργάνωση έναν παλιό γνώριμο. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος ως προπονητής της Φενερμπαχτσε πια, επιστρέφει στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, έπειτα από ενάμιση χρόνο, δήλωσε κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ομάδας του το βράδυ της Πέμπτης, ενθουσιασμένος για το παιχνίδι, ενώ τόνισε ότι θα είνα δύσκολο για την ομάδα του να τα επικρατήσει απέναντι στον δύο συνεχόμενες φορές πρωταθλητή Ευρώπης. 

Ο Ολυμπιακός θα στερηθεί στον αποψινό αγώνα των υπηρεσιών των Λο και Πέτγουεϊ, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κατσίβελη.