Η επιστροφή της... γουρούνας του Παπαδάκη: Έστειλε ξανά τον «κακοποιημένο» ρεπόρτερ στη... Μαρίκα

H Μαρίκα τελικά... ερωτεύτηκε τον δημοσιογράφο

NewsRoom 27/12/2019 | 11:30

Η «επίθεση» που είχε δεχτεί από γουρούνα πριν λίγες εβδομάδες σε ζωντανή σύνδεση ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 Λάζος Μαντικός έγινε viral όχι μόνο εντός Ελλάδος, αλλά και στο εξωτερικό.

Σήμερα, ο Λάζος Μαντικός επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος ώστε να γνωριστεί καλύτερα με το γουρούνι που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωντανή σύνδεση του δημοσιογράφου.

Όπως εξηγεί λοιπόν ο κτηνοτρόφος που φροντίζει τη... Μαρίκα, το γουρούνι δεν είχε κακούς σκοπούς εναντίον του δημοσιογράφου, αλλά αντιθέτως του έκανε επίθεση... αγάπης.

Συγκεκριμένα εξήγησε ότι το συγκεκριμένο ζώο είχε παρασυρθεί από χείμαρρο κατά τις καταστροφικές πλημμύρες της περιοχής και κατέληξε στη θάλασσα, απ' όπου κατάφερε να κολυμπήσει και να βγει.

Όμως η περιπέτεια της ξύπνησε... άγρια ένστικτα και όταν αντίκρισε τον δημοσιογράφο του επιτέθηκε με... ρομαντικές διαθέσεις.

Πάντως η ιστορία έληξε αίσια, καθώς πλέον η Μαρίκα βρήκε τον έρωτα και πλέον είναι έγκυος, ενώ οι σχέσεις της με τον Λάζο Μαντικό αποκαταστάθηκαν και αποφάσισαν να παραμείνουν φίλοι...

Δείτε το βίντεο της επίσκεψης στο «σπίτι» της Μαρίκας εδώ