Η επιλεκτική «ευαισθησία» Χατζηνικολάου για τις σχέσεις ΝΔ – μειονότητας

Και πολύ καλά έκανε θα μου πείτε, μεγάλο κανάλι είναι ο ΑΝΤ1, στην τελική ευθεία βρισκόμαστε πριν τις εκλογές.

5879014

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας παραχώρησε σήμερα Παρασκευή, δύο 48ωρα πριν τις κάλπες, συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον ANT1.

Και πολύ καλά έκανε θα μου πείτε, μεγάλο κανάλι είναι ο ΑΝΤ1, στην τελική ευθεία βρισκόμαστε πριν τις εκλογές.

Σε αυτήν την συνέντευξη ο άνκορμαν του καναλιού, μεταξύ άλλων, ρώτησε τον Αλέξη Τσίπρα για τη Ροδόπη (τη ροζ κουτσουλιά στον χάρτη κατά τον Ευρ. Στυλιανίδη) και τον Έβρο επαναφέροντας το γνωστό αφήγημα της ΝΔ για στήριξη του Τουρκικού προξενείου στους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ.

Καλά έπραξε ο κ. Χατζηνικολάου, ο δημοσιογράφος οφείλει να ρωτά για θέματα της επικαιρότητας είτε συμφωνεί είτε διαφωνεί με αυτά, είτε πιστεύει ότι είναι κατασκευασμένα, είτε πιστεύει ότι έχουν βάση αληθείας.

Γιατί όμως ο κ. Χατζηνικολάου δεν ρώτησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη γνωστή συνέντευξη την περασμένη Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη στον πύργο της ΔΕΘ για τις διαχρονικές σχέσεις στελεχών της ΝΔ που προέρχονταν από τη μειονότητα και είχαν προνομιακές σχέσεις με το προξενείο και αλυτρωτικούς κύκλους;

Δεν γνώριζε; Μόλις την περασμένη Κυριακή στο Documento δημοσιεύσαμε σχετικό θέμα με πληθώρα φωτογραφιών στελεχών της ΝΔ είτε με τον Τούρκο πρόξενο, είτε με τον ψευδομουφτή, είτε με αλυτρωτικά στοιχεία στην Προύσα.

Πηγή: documentonews.gr