Newsroom

Newsroom

Η επική κλωτσιά της Vinka σε άντρα που έπιασε τα γεννητικά της όργανα σε συναυλία (video)

Άντρας επιχειρεί να πιάσει τα γεννητικά όργανα της 26χρονης τραγουδίστριας από την Ουγκάντα και παίρνει την απάντηση που του αξίζει

vinka

Την απάντηση που του άξιζε πήρε ένας άντρας που προχώρησε σε μια παραβιαστική κίνηση προς την τραγουδίστρια με καταγωγή από την Ουγκάντα, Vinka, κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Νότιο Σουδάν.

Η Veronica Luggya aka Vinka είχε προγραμματίσει να εμφανιστεί σε διάφορα ιβεντς στο Νότιο Σουδάν κατά τη διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου.

Ο άντρας που βρέθηκε κοντά στην 26χρονη καλλιτέχνη κατά τη διάρκεια της συναυλίας στη Τζούμπα στο Νότιο Σουδάν, επιχείρησε να αγγίξει τα γεννητικά όργανα της τραγουδίστριας, με αποτέλεσμα να λάβει… άμεση ανταπόκριση.

Η νεαρή σταρ κλώτσησε με τις βαριές μπότες της τον άντρα ο οποίος προσπάθησε να την αγγίξει, και μάλιστα δύο φορές από σκηνής, ενώ παράλληλα συνεχίζει το τραγούδι.

Από τότε και μετά, η 26χρονη τραγουδίστρια από την Ουγκάντα έχει γίνει viral για την επική κλωτσιά της στα social media, κερδίζοντας ολοένα και περισσότερους φαν από ολόκληρη την Αφρική, με τους χρήστες του twitter να υποκλίνονται μπροστά της.

Ειδικά οι γυναίκες θαυμάστριες της Vinka, είναι της άποψης ότι οι ενδυματολογικές επιλογές της τραγουδίστριας δε δίνουν σε κανέναν το ελεύθερο να την αγγίζει, ενώ μερικές από αυτές «εύχονται» να φορούσε και τακούνια… 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρουν μέσα της Ουγκάντα, ο άντρας που προχώρησε στην παραπάνω ενέργεια φέρει εμφανή τραύματα στο πρόσωπο.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…