Η Emma Stone δίδαξε ελληνικά στο Χόλιγουντ – Είπε πώς κλίνεται το “Yorgos” και έγινε viral (Photos/ Videos)

Φρόντισε να χαρίσει μία ομιλία κατά την αποδοχή του βραβείου της, που θα μείνει αξέχαστη.

AP24012745458178 1

Σε μια ομιλία που έγινε viral προχώρησε η εντυπωσιακή Emma Stone, αποσπώντας το βραβείο της “Καλύτερης Ηθοποιoύ” για την ερμηνεία της στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου “Poor Things”.

Διαβάστε επίσης: Yorgos, αυτοί ξέρουν…

Η διάσιμη ηθοποιός έφυγε από την 29η τελετή απονομής των Critics Choice Awards 2024 και φρόντισε να χαρίσει μία ομιλία κατά την αποδοχή του βραβείου της, που θα μείνει αξέχαστη.

AP24015097190033
Emma Stone accepts the award for best actress for “Poor Things” during the 29th Critics Choice Awards on Sunday, Jan. 14, 2024, at the Barker Hangar in Santa Monica, Calif. (AP Photo/Chris Pizzello)

Στο άκουσμα του ονόματός της ως νικήτρια σε μία από τις βασικότερες κατηγορίες της βραδιάς, η Έμα Στόουν έμεινε έκπληκτη και όταν ανέβηκε στη σκηνή απευθύνθηκε και χαιρέτισε αρχικά τις συναδέλφους της και υπόλοιπες υποψήφιες.

Στη συνέχεια όμως παρέδωσε στους παρευρισκόμενους αστέρες του Χόλιγουντ μαθήματα ελληνικών και κλητικής, απευθυνόμενη στον σκηνοθέτη και καλό της φίλο Γιώργο Λάνθιμο, προφέροντας σχεδόν άριστα το όνομά του.

AP24015126205610
Emma Stone poses in the press room with the award for best actress for “Poor Things” during the 29th Critics Choice Awards on Sunday, Jan. 14, 2024, at the Barker Hangar in Santa Monica, Calif. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Και Yorgos, τον οποίο αποκαλώ Yorgo, γιατί έτσι υποτίθεται ότι πρέπει να το λες σε έναν Έλληνα όταν απευθύνεσαι σε αυτόν, σε αγαπώ, σε ευχαριστώ για όλα. Αυτό (το βραβείο) είναι πραγματικά τρελό”, είπε αρχικά η ηθοποιός και πρόσθεσε:

“Το να υποδύομαι τη Bella ήταν μια από τις μεγαλύτερες χαρές της ζωής μου και χρειάστηκε να ξεμάθω πολλά πράγματα παίζοντάς την, να ξεμάθω κομμάτια της ντροπής και κοινωνικά πράγματα που μας φορτώνουν, και ακόμα δουλεύω πάνω σε αυτό. Πρόκειται για τα Βραβεία Επιλογής Κριτικών (Critics Choice) και άρα πρόκειται για τη γνώμη των άλλων, αλλά είμαι πολύ ευγνώμων στους κριτικούς γι’ αυτό. Αλλά μαθαίνω να μη με νοιάζει τι σκέφτεστε…”, αστειεύτηκε κλείνοντας, χαρίζοντας μάλιστα μία γκριμάτσα της ηρωίδας της στην ταινία “Poor Things”.

Τα μαθήματα ελληνικών της Έμα Στόουν:

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Το ζευγάρι που επισκέφτηκε στο Γαλάτσι… κάτι μας θυμίζει (video)

Η Emma Stone δίδαξε ελληνικά στο Χόλιγουντ – Είπε πώς κλίνεται το “Yorgos” και έγινε viral (Photos/ Videos)

Νέος Κόσμος: Γιατί το θωρακισμένο SUV δεν προστάτεψε τον Ζαμπούνη – «Κανονικά» αντέχει πυροβολισμούς από Καλάσνικοφ (Video)

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…