Η «Ελπίδα» ξεγύμνωσε το επιτελικό κράτος: Πολίτες πηδούν στις ράγες για να προλάβουν τον προαστιακό (Video)

Εικόνες χάους και στον Προαστιακό με εγκλωβισμένους στο αεροδρόμιο οδηγούς να πηδούν τις ράγες για να καταφέρουν να επιστρέψουν σπίτι τους

NewsRoom 25/01/2022 | 10:58

Το επιτελικό κράτος και η κυβερνητική αλαζονεία θάφτηκαν στο χιόνι. Ο κυβερνητικός μηχανισμός όφειλε να βρίσκεται σε κατάσταση ετοιμότητας και να είχε ακούσει τους μετεωρολόγους που εδώ και μια εβδομάδα προειδοποιούσαν για την ένταση του καιρικού φαινομένου.

Όμως, όπως πάντα έτσι και τώρα, αρκέστηκαν σε ασκήσεις ετοιμότητας επικοινωνιακού χαρακτήρα, αδιαφορώντας πλήρως για τις συνέπειες της σφοδρής κακοκαιρίας στις ζωές των απλών ανθρώπων.

Οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» είναι ενδεικτικές της κατάρρευσης -για πολλοστή φορά- του επιτελικού κράτους. 

Οι παρακάτω εικόνες προκαλούν σοκ για την ταλαιπωρία των ανθρώπων και ντροπή για το ελληνικό κράτος.

Στους εκατοντάδες εγκλωβισμένους στο αεροδρόμιο, μετά από πολλές ώρες αναμονής και ταλαιπωρίας, ανακοινώθηκε η διεξαγωγή έκτακτου δρομολογίου του προαστιακού, για τη μεταφορά τους στον σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας».

Η αγανάκτηση και η εγκατάλειψη τους οδήγησε να πηδούν από τις ράγες για να προλάβουν τον προαστιακό, για να μη χάσουν δηλαδή το μοναδικό – έως τώρα δρομολόγιο- που θα καταφέρει να τους απομακρύνει από το αεροδρόμιο και να βάλει ένα τέλος στην ταλαιπωρία τους.