Η Ελλάδα κέρδισε με 2-1 τη Βολιβία χάρη στα γκολ των Κονέ – Κατσουράνη

Καλύτερη σε σύγκριση με τα δύο προηγούμενα φιλικά της παιχνίδια, η Εθνική ομάδα νίκησε 2-1 στη Βολιβία στις ΗΠΑ ενόψει…

ethniki 4

Καλύτερη σε σύγκριση με τα δύο προηγούμενα φιλικά της παιχνίδια, η Εθνική ομάδα νίκησε 2-1 στη Βολιβία στις ΗΠΑ ενόψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος είχαν την επιθετική πρωτοβουλία  στο παιχνίδι κάτι που φάνηκε από το πρώτο 20λεπτο κιόλας με τον Γκέκα να χάνει δύο καλές ευκαιρίες.

Στο 21′ ο Κονέ έγραψε το 1-0 με κεφαλιά (για το πρώτο γκολ της Εθνικής μέσα στο 2014) και το ημίχρονο έκλεισε με το ελληνικό συγκρότημα να μην αφήνει περιθώρια στον αντίπαλο.

Το 2-0 έγινε στο 53′ από τον Κατσουράνη, στο 61′ ο Γκέκας λίγο έλειψε να κάνει το 3-0 και στη συνέχεια, λόγω των αλλαγών, επήλθε χαλάρωση.

Οι Βολιβιανοί μείωσαν στο 70′ με τον Καρντόσο με σουτ που δεν υπολόγισε καλά ο Καρνέζης.

ΕΛΛΑΔΑ (Φερνάντο Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης (59′ Ταχτσίδης), Χολέμπας, Μόρας, Μανωλάς (46′ Βύντρα), Κατσουράνης, Μανιάτης, Κονέ (59′ Καραγκούνης), Σαλπιγγίδης (59′ Φετφατζίδης), Σαμαράς (78′ Χριστοδουλόπουλος), Γκέκας (65′ Μήτρογλου).

ΒΟΛΙΒΙΑ (Χαβιέρ Αθκαργκόρτα): Κινιόνιεθ, Εγκίνο, Μπεχαράνο, Γκουτιέρεζ (84′ Ζεντένο), Μελεάν (61′ Μπεχαράνο Ντάνι), Ραλντές, Τσουμασέρο (68′ Μιράντα), Μοχίκα (46′ Καρντόζο), Μπεχαράνο Ντ. (78′ Αρασκάιτα), Μορένο, Άρτσε (83′ Πένα)

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων