Η Έλενα Ακρίτα δεν κρατήθηκε και τρολάρει Νίκο Ευαγγελάτο – «Κουράγιο – Ερχόμαστε Νίκο»

Σάλος και στο Twitter με την «καταβύθιση» του Ευαγγελάτου στους αχαρτογράφητους ωκεανούς - Επικό τρολάρισμα από Ακρίτα

Screenshot 1 8

Δεν κρατήθηκε η Έλενα Ακρίτα και ξεκίνησε να τρολάρει τον Νίκο Ευαγγελάτο ο οποίος αυτή τη φορά φάνηκε να ξεπερνάει ακόμα και τον εαυτό του.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής χρησιμοποίησε τρισδιάστατα γραφιστικά για να τοποθετήσει τον εαυτό του στο εσωτερικό του υποβρυχίου που βυθίστηκε πηγαίνοντας στο ναυάγιο του Τιτανικού.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το νέο σκετσάκι του κ. Ευαγγελάτου ξεσήκωσε πληθώρα χιουμοσριστικών σχολίων.

Διαβάστε ΠερισσότεραΔιονύσης Ατζαράκης: Το απίστευτο τρολάρισμα στον Νίκο Ευαγγελάτο για τις υπερβολές με τα 3D γραφικά (video)

Μεταξύ αυτών βρέθηκε και η Έλενα Ακρίτα η οποία σχολίασε με ανάρτηση που έκανε στο Facebook: «Ο Νίκος εγκλωβίστηκε στο υποβρυχιο, προσευχηθείτε μαζί μας, κουράγιο Νίκο ερχόμαστε.»

Ακρίτα - Ευαγγελάτος
Ακρίτα – Ευαγγελάτος

Σάλος και στο Twitter με τον Ευαγγελάτο

Πέρα από την Ακρίτα, ήταν πολλοί και οι χρήστες στο Twitter που ανάρτησαν ένα στιγμιότυπο από τη «βύθιση» του Ευαγγελάτου στον ωκεανό, συνοδεύοντάς το με -ομολογουμένως- αστεία σχόλια.

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα της εκπομπής μετά από το 3ο λεπτό

Αυτοί είναι οι ζάμπλουτοι επιβαίνοντες του υποβρυχίου Titan – Πλήρωσαν 250.000 δολάρια ο καθένας (Photos)

Σύμφωνα με την Daily Mail, το πλήρωμα των τεσσάρων ατόμων, πέραν του Διευθύνοντος Συμβούλου της OceanGate, Στόκτον Ρας, αποτελείται από τους ακόλουθους: Χάμις Χάρντινγκ, Διευθύνων Σύμβουλο της Action Aviation στο Ντουμπάι, τον Γάλλο Εξερευνητή Πολ Ανρί Ναρζολέ, ο οποίος ειδικεύεται στις καταδύσεις και στην οδήγηση υποβρυχίων σκαφών, και τον Σεχζάντα Νταβούντ, τον πλουσιότερο άνθρωπο του Πακιστάν, με τον γιο του Σουλεμάν.

Οι πέντε ζάμπλουτοι επιβάτες του υποβρυχίου

Ο CEO της OceanGate, Στόκτον Ρας

Ο Στόκτον Ρας, Διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της OceanGate Inc είχε εκπαιδευθεί ως πιλότος και είχε αναδειχθεί, μάλιστα, ως ο youngest jet transport rated pilot του κόσμου σε ηλικία 19 ετών.

Πέρα όμως από ιδρυτής και CEO της εταιρείας που έχει αναλάβει την αποστολή προς το ναυάγιο του Τιτανικού, ο Ρας ίδρυσε και ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης OceanGate Foundation που είχε ως στόχο την αξιοποίηση της υποβρύχιας τεχνολογίας για νέες ανακαλύψεις στον τομέα της ιστορίας και της αρχαιολογίας.

Τον Φεβρουάριο ο Ρας είχε δηλώσει για την κατάδυση στον Τιτανικό ότι «αυτό που σε εντυπωσιάζει είναι η ομορφιά του ναυαγίου. Δεν είναι κάτι που νιώθεις σε ένα ναυάγιο. Είναι ένα υπέροχα όμορφο ναυάγιο».

AP23171180645115

Ο δισεκατομμυριούχος Χάμις Χάρντινγκ  

Ο Χάμις Χάρντινγκ, Διευθύνων Σύμβουλος της Action Aviation στο Ντουμπάι, είχε προχωρήσει σε ανάρτηση το Σάββατο την απόφαση του να συμμετέχει στο εξερευνητικό αυτό ταξίδι προς το ναυάγιο του Τιτανικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος συμμετείχε στην πέμπτη διαστημική πτήση της Blue Origin την περασμένη χρονιά. Κατέχει επίσης το ρεκόρ Γκίνες για την ταχύτερη περιήγηση στη Γη μέσω του Βόρειου και του Νότιου Πόλου, σε 46 ώρες, 40 λεπτά και 22 δευτερόλεπτα, μέσω αεροσκάφους.

AP23171463653243

Ο Γάλλος εξερευνητής Πολ Ανρί Ναρζολέ

Ένας από τους επιβάτες είναι και ο Γάλλος Εξερευνητής Πολ Ανρί Ναρζολέ, ο οποίος ειδικεύεται στις καταδύσεις και στην οδήγηση υποβρυχίων σκαφών. Περιγράφεται από την OceanGate ως «ο μεγαλύτερος εξερευνητής του Τιτανικού». οποίος ειδικεύεται στις καταδύσεις και στην οδήγηση υποβρυχίων σκαφών. Μάλιστα, στην ιστοσελίδα της OceanGate περιγράφεται ως «ο μεγαλύτερος εξερευνητής του Τιτανικού».

 

Πακιστανός μεγιστάνας μεταξύ των επιβαίνοντων

Σύμφωνα με την Daily Mail, ένας από τους πλουσιότερους άνδρες του Πακιστάν και ο γιος του ήταν μεταξύ των πέντε ατομων που αγνοούνται στο υποβρύχιο που ξεκίνησε για να δει το ναυάγιο.

Πρόκειται για τον Σεχζάντα Νταβούντ, τον πλουσιότερο άνθρωπο του Πακιστάν, ο οποίος διαχειρίζεται το Ινστιτούτο SETI, μία μη κερδοσκοπική οργάνωση με έδρα την Καλιφόρνια και τον γιο του Σουλεμάν.