Η ΕΛ.ΑΣ θυμήθηκε να βγάλει ανακοίνωση για τα επεισόδια με τους πυροσβέστες

Mε τρεις μέρες καθυστέρηση η Ελληνική Αστυνομία απάντησε για τον τραυματισμό εποχικού πυροσβέστη και ενός φωτορεπόρτερ του ΑΠΕ-ΜΠΕ κατά τη διάρκεια της απρόκλητης επίθεσης της αστυνομίας έξω από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου.

5419546 2

Με αρκετή δόση καθυστέρησης, η ΕΛ.ΑΣ απάντησε για τα όσα διαδραματίστηκαν την περασμένη Παρασκευή έξω από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό εποχικού πυροσβέστη και ενός φωτορεπόρτερ του ΑΠΕ-ΜΠΕ κατά τη διάρκεια της απρόκλητης επίθεσης της αστυνομίας. Μετά την λιτή ανακοίνωση ότι απλά γίνεται διοικητική διερεύνηση (οχι ΕΔΕ) σήμερα Η ΕΛ.ΑΣ εξέδωσε νέα ανακοίνωση με καθυστέρηση… αναφέροντας ότι οι αστυνομικές δυνάμεις δεν έκαναν χρήση χειροβομβίδων κρότου – λάμψης. Φυσικά στην ανακοίνωση δεν γίνεται πουθενά λόγος για τον εκτοξευτήρα νερού, κατά τη στιγμή της ρίψης του νερού σε ομάδα διαδηλωτών.

Ανακοινώθηκε παράλληλα ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διοικητική διερεύνηση.

Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ: «Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής σε νέα ανακοίνωσή της σχετικά με τα επεισόδια που έγιναν, την περασμένη Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου, έξω από το Yπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, στη λεωφόρο Κηφισίας, κατά τη συγκέντρωση συμβασιούχων πυροσβεστών, όπου υπήρξαν δύο περιστατικά τραυματισμού, αναφέρει ότι οι αστυνομικές δυνάμεις δεν έκαναν χρήση χειροβομβίδων κρότου – λάμψης. Παράλληλα, η ΓΑΔΑ σημειώνει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διοικητική διερεύνηση».

Δώρα Χρυσικού: Η εξομολόγηση που συγκίνησε τη Ζαμπέτογλου – «Τον πλησίασα και του είπα ότι τα μαλλιά μου είναι περίεργα» (video)

profile player 960x540 25

Για την περίοδο που πάλευε με τον καρκίνο μίλησε η Δώρα Χρυσικού, αποκαλύπτοντας μια ιστορία…

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)