Newsroom

Newsroom

Η εκπληκτική διαφήμιση της Gillette που αποκαθηλώνει τα στερεότυπα (video)

Ο Μπράουν είναι transgender και ξυρίζεται για πρώτη φορά με τον πατέρα του να τον καθοδηγεί

razor

Ακολουθώντας τη δυναμική του κινήματος #Μetoo, η Gillette εδώ και καιρό εστιάζει τις διαφημιστικές της καμπάνιες στην προβολή διαφορετικών προτύπων από τα κυρίαρχα.

Μετά τη διαφήμιση που παρουσίαζε ένα νέο «πρότυπο αρρενωπότητας» με το «The best men can be», έρχεται ξανά να «σπάσει» στερεότυπα, με την ιστορία του Μπράουν που ξυρίζεται για πρώτη φορά, με τον πατέρα στο πλάι του να τον καθοδηγεί. «Λοιπόν, μη φοβάσαι. Το ξύρισμα έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση» λέει ο πατέρας του στον Μπράουν.

«Μεγαλώνοντας, έψαχνα πάντα να βρω το είδος του ανθρώπου που ήθελα να γίνω και ακόμα το ψάχνω» λέει ο Μπράουν και συνεχίζει: «Ήξερα πάντα ότι ήμουν διαφορετικός, όμως δεν ήξερα ότι υπήρχε όρος για να περιγράψει αυτό που είμαι». 

Έπειτα ο Μπράουν, αρχίζει να ξυρίζεται ακολουθώντας τις οδηγίες του πατέρα του. Στο τέλος, η διαφήμιση κλείνει με το εξής μήνυμα: «Όποτε, όπου και όπως κι αν συμβεί, το πρώτο σου ξύρισμα είναι ξεχωριστό».

Ο Μπράουν, σε ανάρτησή του στο Facebook, ευχαρίστησε τη Gillette, που του έδωσε την ευκαιρία να μοιραστεί αυτή τη σημαντική στιγμή στη ζωή του με τον πατέρα του.

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους