Η Εκκλησία εξέδωσε φυλλάδιο για τα εμβόλια

Ξαφνική αλλαγή της εκκλησίας αναφορικά με την προσπάθεια  να διαλύσει πολλούς από τους «μύθους» που συνοδεύουν τα εμβόλια κατά του κορονοϊού. 

NewsRoom 21/07/2021 | 22:12

Σσο πλαίσιο της ενημέρωσης των πιστών, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος (ΔΙΣ) της Εκκλησίας της Ελλάδας προωθεί στους ναούς της χώρας φυλλάδιο με πληροφορίες -σε μορφή ερωταποκρίσεων- σχετικά με τα εμβόλια κατά του κορονοϊού, προκειμένου να πείσει τους πιστούς να εμβολιαστούν.  Να τονιστεί ότι μέχρι πρότινος και επί ημερών την καραντίνας, ιερείς έκαναν αντάρτικό αναφορικά με τα έκτακτα μέτρα που είχαν εισηγηθεί οι επιστήμονες στην κυβέρνηση.  Μάλιστα πολλοί από τους ιερείς αμφισβητούσαν ευθέως την επιστημονική κοινότητα αναφορικά με τις συναθροίσεις στις λειτουργίες, ενώ είχε υπήρξε και έντονη  διαμάχη  για τον κίνδυνο μετάδοσης του κορονοϊού μέσω της Θείας Μετάληψης. Η ξαφνική αυτή αλλαγή μετά τα πολλαπλά κρούσματα στις τάξεις της εκκλησίας φαίνεται ότι συνέτισε τους ιερείς που επ ουδενίδεν επιθυμούν να ξανακλείσουν οι εκκλησίες. 

Έτσι, απευθυνόμενο «προς το λαό», το φυλλάδιο της Εκκλησίας της Ελλάδος επιγράφεται «οι χριστιανοί μας ρωτούν για το εμβόλιο και οι γιατροί μας απαντούν», με στόχο να καταπέσουν μύθοι και θεωρίες συνωμοσίας για τα εμβόλια που δηλητηριάζουν τη δημόσια σφαίρα και ενισχύουν το αντιεμβολιαστικό κίνημα. Την ίδια στιγμή (4 ο ερώτημα φωτο) αφήνουν υπόνοιες...και ερωτηματικά   αναφορικά αν τα εμβόλια περιέχουν  νανοσωματίδια. ερώτηση που κατέβαλα στον υπουργό υγείας καθώς πολλοί χριστιανοί είναι σε σύγχυση λόγω ότι φοβούνται 

Μεταξύ των «ερωτήσεων» που περιλαμβάνονται στο φυλλάδιο είναι και οι παρακάτω:

-Aν τα εμβόλια ενάντια στον κορονοϊό περιέχουν «εμβρυικά κύτταρα»,

-Aν μέσω αυτών επιτυγχάνεται ο «έλεγχος της προσωπικότητας» του ατόμου (τσιπάκι),

-Aν περιέχουν μαγνητισμό, νανοσωματίδια ή «τσιπάκι» ή

-Ποιες είναι οι διαφορές του εμβολίου mRNA από τα «παραδοσιακά εμβόλια».