Η εφημερίδα «Το Βήμα» απέλυσε τον δημοσιογράφο γιο του Ηλία Μίχου λόγω… οικογενειακής ευθύνης

Ο γιος του κατηγορούμενου 53χρονου μαστρωπού Ηλία Μίχου, δουλεύει στην εφημερίδα «Το Βήμα». Ή μάλλον δούλευε γιατί η διεύθυνση της εφημερίδας επέλεξε να τον απολύσει. Πρόκειται για μια εξέλιξη που πραγματικά προκαλεί αποτροπιασμό.

4069583

Αποκτήνωση. Η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί συγκλονισμένη τις εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού στον Κολώνο. Τα όσα έχουν έρθει μέχρι στιγμής στο φως της δημοσιότητας, δείχνουν ότι το κορίτσι είχε βασανιστεί και κακοποιηθεί σε έναν αδιανόητο βαθμό, από έναν άγνωστο μέχρι στιγμής αριθμό βιαστών. Κι ενώ αναμένεται το πώς θα ξετυλιχθεί το κουβάρι της υπόθεσης, προκειμένου να διαπιστωθεί έως που φτάνει αυτό το νοσηρό κύκλωμα που εκμεταλλευόταν με τόσο βάναυσο τρόπο το 12χρονο κορίτσι, η δυσώδης ιστορία δεν σταματάει εκεί.

Ο γιος του κατηγορούμενου 53χρονου μαστρωπού Ηλία Μίχου, δουλεύει στην εφημερίδα «Το Βήμα». Ή μάλλον δούλευε γιατί η διεύθυνση της εφημερίδας επέλεξε να τον απολύσει. Πρόκειται για μια εξέλιξη που πραγματικά προκαλεί αποτροπιασμό. Υπάρχει οικογενειακή ευθύνη; Από πού και ως που έκρινε η διεύθυνση της εφημερίδας ότι αυτή είναι μια σωστή απόφαση; Τι στιγματισμός του παιδιού του κατηγορούμενου είναι αυτή; Έχει κάποια στοιχεία η διεύθυνση της εφημερίδας ότι ο γιός του Ηλία Μίχου εμπλέκεται με οποιονδήποτε τρόπο στην υπόθεση; Αν έχει ας τα παραδώσει στη Δικαιοσύνη. Ειδάλλως, εφόσον η απόλυση όπως φαίνεται πραγματοποιήθηκε απλά και μόνο λόγω συγγένειας, αποτελεί μια αναίσχυντη πράξη που επιβαρύνει ακόμα περισσότερο ψυχολογικά έναν άνθρωπο ο οποίος μόλις έμαθε τις φρικιαστικές κατηγορίες που αποδίδονται στον πατέρα του. Τι αποκτήνωση είναι αυτή; Ειδικά εφόσον μιλάμε για μια υπόθεση όπου το μόνο που δεν απασχολεί τα ΜΜΕ μέχρι στιγμής είναι το τι έχει βιώσει το 12χρονο κορίτσι.

Οι περισσότεροι φαίνεται πως την υιοθετούν. Την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, η διεύθυνση της εφημερίδας «Το Βήμα» με απέλυσε. Με ταύτισαν με όσα κατηγορείται ο πατέρας μου.

Είμαι πολύ περήφανος που για δύο χρόνια ήμουν διπλωματικός συντάκτης του «Βήματος». Ήταν σπουδαία εμπειρία· την πέτυχα και την έζησα με τη δουλειά μου. Και είμαι περήφανος για αυτό!

Αν υπάρχουν κτήνη που κάνουν όσα ακούμε και διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες, φροντίστε να μη γίνεστε και εσείς κτήνη «σκοτώνοντας», απειλώντας ή καταστρέφοντας ανθρώπους που δεν έχουν καμία ευθύνη».

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…