Η εφημερίδα Charlie Hebdo και σε app

[…]

charlie filo

Εφαρμογή που θα επιτρέπει στους αναγνώστες της εφημερίδας να την κάνουν download δημιούργησε η Charlie Hebdo, κυρίως το τελευταίο φύλλο της που εξέδωσαν οι επιζώντες του μακελειού στο Παρίσι, όπως ανακοίνωσε σήμερα η διεύθυνσή της. Να σημειωθεί ότι για δεύτερη ημέρα τα φύλλα της είναι εξαντλημένα.

Η ψηφιακή έκδοση του «φύλλου των επιζώντων» είναι «διαθέσιμη για smartphones και τάμπλετ μέσω μίας εφαρμογής» γνωστοποίησε η εφημερίδα, με την εφαρμογή να επιτρέπει τη μεταφόρτωση του φύλλου αυτού στην ίδια τιμή με την έντυπη έκδοση, δηλαδή 3 ευρώ. Ο χρήστης μπορεί επίσης αν θέλει να γίνει συνδρομητής της εφημερίδας online.

Επιπλέον, ψηφιακές εκδόσεις του «φύλλου των επιζώντων» θα είναι διαθέσιμες στα αγγλικά, ισπανικά και αραβικά από αύριο. H εφαρμογή αποτελεί προϊόν συνεργασίας, κυρίως με την εφημερίδα Le Monde, και οι χρήστες θα μπορούν να την «κατεβάσουν» από Android, iΟS και Windows 8 στην Ευρώπη και στη Βόρεια Αμερική, καθώς και σε άλλες χώρες όπου η νομοθεσία το επιτρέπει.

Eurovision 2024: Χιλιάδες διαδηλωτές στους δρόμους του Μάλμε κατά της συμμετοχής του Ισραήλ (Video)

Eurovision 2024: Χιλιάδες διαδηλωτές στους δρόμους του Μάλμε κατά της συμμετοχής του Ισραήλ (Video)

«Είμαι φαν της Γιουροβίζιον και ραγίζει η καρδιά μου, αλλά την μποϊκοτάρω». Περίπου 5.000 διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην…